Ο A. Muschietti Θα Σκηνοθετήσει To "Shadow of the Colossus"

0

Πρόκειται για την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του γνωστού videogame, που αν και η Sony Pictures σχεδιάζει απο το 2009, ακόμη δεν έχει καταφέρει να ξεκινήσει. Αρχικά το στούντιο είχε προσεγγίσει τον Josh Trank ("Chronicle"), όμως για άγνωστους λόγους η συνεργασία δεν ευδοκίμησε και έτσι η Sony αναζήτησε νέο σκηνοθέτη, καταλήγοντας στον Andres Muschietti, τον σκηνοθέτη της ταινίας "Mama".

"Η ιστορία του παιχνιδιού εστιάζει σε ένα νεαρό άνδρα με το όνομα Wander, ο οποίος έχει χάσει την συντροφό του, Mono. Στην προσπάθεια του να την φέρει πίσω, ο Wander και το έμπιστο του άλογο Argo εισέρχονται σε μια απογορευμένη γή. Εκεί ο Wander θα πρέπει να αντιμετωπίσει και να νικήσει 16 τεράστια πλάσματα που είναι γνωστά με το όνομα colossi."

Το σενάριο της μεταφοράς αρχικά είχε αναλάβει ο Justin Marks ("The Jungle Book"), όμως τελικά η Sony το απέρριψε και προσέλαβε τον Seth Lochhead ("Hanna") που θα το ξαναγράψει με την βοήθεια του Andres Muschietti, που σαν δηλωμένος θαυμαστής του παιχνιδιού φαίνεται να έχει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες.

Με υπόβαθρο τον φανταστικό κόσμο και τα πλάσματα του παιχνιδιού, η μεταφορά αναμένεται σαν μια αρκετά εντυπωσιακή και πανάκριβη παραγωγή, παρόμοια σε ύφος με το "World of Warcraft" που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2016.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.