Νέες Εξελίξεις Στο Remake Του "Logan’s Run"

0

Το remake του "Logan’s Run", της sci-fi ταινίας του Michael Anderson που κυκλοφορησε το 1976, έχει αποσχολήσει την Warner Bros. για περισσότερες απο δυο δεκαετίες.

Υστερα απο αρκετά χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών απο τους σκηνοθέτες Bryan Singer, Nicolas Winding Refn και Carl Rinsch, η Warner Bros. φαίνεται να είναι αποφασισμένη να υλοποιήσει το project, που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα στηριχθεί περισσότερο στη νουβέλα των George Clayton Johnson και William F. Nolan και πολύ λιγότερο στο φίλμ του 1976.

"Η ιστορία εξελίσσεται σε μια φουτουριστική κοινωνία, όπου οι πολίτες εκτελούνται όταν συμπληρώσουν το 21ο έτος της ζωής τους. Η ηλικία τους προσδιορίζεται απο έναν φωσφορίζον κρύσταλλο που είναι ενσωματωμένος στην παλάμη τους και ο οποίος αλλάζει χρώμα κάθε επτά χρόνια μέχρι να γίνει μαύρος την 'Τελευταία Ημέρα'. Την ημέρα αυτή ο πολίτης οφείλει να παρουσιαστεί στους σταθμούς ευθανασίας που ονομάζονται 'sleepshops'. Αυτοί που αρνούνται και που προσπαθούν να αποδράσουν σε ένα φημολογούμενο καταφύγιο με το όνομα Sanctuary, καταδιώκονται και εκτελούνται απο τους πράκτορες 'sandmen'.
Η ιστορία ακολουθεί τον Logan-5, έναν πράκτορα sandman που έχοντας συμπληρώσει το 21ο έτος της ζωής του, θέλει προτού θανατωθεί να εντοπίσει και καταστρέψει το Sanctuary. Ομως κατά την διάρκεια της προσπάθειας του, θα αλλάξει στρατόπεδο και αρχές."

Το σενάριο του remake που κατά το παρελθόν απασχόλησε πολλούς αξιόλογους σεναριογράφους όπως ο Alex Garland ("28 Days Later", "Dredd") και ο Andrew Baldwin, θα γράψει ο Ryan Condal ("Hercules", "Colony"), βασισμένος στο προσχέδιο που έγραψε ο Simon Kinberg ("X-Men: Apocalypse", "Fantastic Four").

Με υπόβαθρο την πολύ αξιόλογη νουβέλα των Johnson και Nolan, το remake του "Logan’s Run", μπορεί να εξελιχθεί σε ένα ενδιαφέρον sci-fi φίλμ αν καταφέρει να προσελκύσει έναν ικανό σκηνοθέτη...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.