Νέα Συνεργασία Paramount Και Netflix

0

Σε ενα κινηματογραφικό τοπίο που αλλάζει άρδην, το στούντιο της Paramount και το Netflix, ανακοίνωσαν την έναρξη μιας νέας συνεργασίας όπου θα περιλαμβάνει την δημιουργία και διανομή φίλμ μέσα απο την online πλατφόρμα της συνδρομητικής υπηρεσίας streaming.

Αν και η συνεργασία ανάμεσα στις δυο εταιρείες είχε ξεκινήσει άτυπα εδώ και αρκετούς μήνες, με τις sci-fi ταινίες "The Cloverfield Paradox" και "Annihilation", πλέον οι δυο πλευρές θα συνεργαστούν πιο οργανωμένα, με το στούντιο να παράγει φίλμ αποκλειστικά για τους συνδρομητές του Netflix.

Νέα Συνεργασία Paramount Και Netflix

The Cloverfield Paradox 2018

Σύμφωνα με τον Jim Gianopulos της Paramount:

"Η προτεραιότητα μας είναι να επεκτείνουμε το ρόλο μας ως ενας μεγάλος και παγκόσμιος προμηθευτής περιεχομένου. Έτσι, εξερευνούμε διάφορες νέες πηγές εσόδων και σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές κινηματογραφικές μας κυκλοφορίες, θα λειτουργήσουμε σαν παραγωγοί για ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές για άλλες πλατφόρμες διάθεσης περιεχομένου."

Νέα Συνεργασία Paramount Και Netflix

Annihilation 2018

Η κίνηση αυτή, που σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλα κινηματογραφικά στούντιο, αλλάζει ριζικά το τοπίο της ψυχαγωγίας και έρχεται να επιβεβαιώσει την στροφή του κοινού προς της υπηρεσίες streaming, που πλέον φαντάζουν πιο δυνατές απο ποτέ. Μια τάση που επιβεβαιώνεται και απο τις κινήσεις των στούντιο, που πλέον είτε θα δημιουργούν περιεχόμενο για τις υπηρεσίες streaming, είτε θα δημιουργήσουν τις δικές τους πλατφόρμες διάθεσης, κάτι που ήδη συμβαίνει με την Warner Bros. και την Disney...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.