Ο Michael Keaton Στο "American Assassin"

0

Υστερα απο τις εξαιρετικές ερμηνείες του στο "Birdman" και το "Spotlight", που τον έφεραν ξανά στην πρώτη γραμμή του Hollywood, o Michael Keaton έχει γίνει πλέον δέκτης πολλών και αξιόλογων πρωταγωνιστικών ρόλων. Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί η συμμετοχή του Keaton στο "American Assassin", την μεταφορά στην μεγάλη οθόνη της σειράς βιβλίων που έγραψε ο Vince Flynn.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Keaton θα αναλάβει το ρόλο του Stan Hurley, του σκληροτράχηλου βετεράνου του Ψυχρού Πολέμου που αναλαμβάνει την εκπαίδευση του νεαρού πράκτορα και δολοφόνου Mitch Rapp.

"Η ιστορία ξεκινά με τον Rapp να στρατολογείται απο τις απόρρητες αποστολές, όντας συντετριμένος απο την απώλεια της αρραβωνιαστικιάς του σε μια τρομοκρατική επίθεση. Ο διευθυντής της CIA αναθέτει στον 'σκοτεινό' Hurley την εκπαίδευση του θλιμμένου πλήν αποφασισμένου Rapp, στην αποτροπή και το κυνήγι των τρομοκρατών. Καθώς η εκπαίδευση του Rapp προχωρά, οι δυο τους αναλαμβάνουν μια κοινή αποστολή με ένα θανάσιμο Τούρκο πράκτορα, με σκοπό την σύλληψη ενός μυστηριώδη πράκτορα που θέλει να ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο στην Μέση Ανατολή."

Η σειρά βιβλίων του Flynn ξεκίνησε το 1999 και ολοκληρώθηκε το 2015, δυο χρόνια μετά τον θάνατο του, αποτελούμενη απο συνολικά 14 νουβέλες.

Την σκηνοθεσία της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Michael Cuesta ("Homeland", "Kill the Messenger"), ενω το σενάριο έχει γράψει ο Stephen Schiff ("True Crime", "Ultimate Rush"). Χρέη παραγωγών στην ταινία που αποτελεί μια συμπαραγωγή των CBS Films και Lionsgate, θα εκτελέσουν οι Lorenzo di Bonaventura και Nick Wechsler.

Η παραγωγή της ταινίας που οι παραγωγοί της φιλοδοξούν να αποτελέσει το πρώτο μέρος ενός νέου franchise δράσης, θα ξεκινήσει το καλοκαίρι.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.