Η Lucasfilm Ετοιμάζει Το Φίλμ Του Obi-Wan Kenobi

0

Αν και η spinoff ταινία του Obi-Wan Kenobi, υπήρχε μέχρι σήμερα μόνο σαν φήμη, πλέον φαίνεται να είναι και γεγονός, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του THR, η Lucasfilm έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση των συντελεστών που θα πλαισιώσουν το εγχείρημα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Lucasfilm βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Βρετανό σκηνοθέτη Stephen Daldry, μια σίγουρα περίεργη επιλογή αν αναλογιστεί κανείς το παρελθόν του βετεράνου σκηνοθέτη.

Ο Stephen Daldry έγινε ευρύτερα γνωστός το 2000 με το "Billy Elliot", το σκηνοθετικό του ντεπούτο που του απέφερε και την πρώτη του υποψηφιότητα για Oscar. Το 2002 ακολούθησε το "The Hours" και η δεύτερη υποψηφιότητα για Oscar, ενώ το 2008 κυκλοφόρησε το "The Reader" που συνοδεύτηκε απο μια τρίτη υποψηφιότητα για το χρυσό αγαλματίδιο.

Κοιτάζοντας κανείς το βιογραφικό του Stephen Daldry, μπορεί εύκολα να διακρίνει πως αποτελείται αποκλειστικά απο δραματικές ταινίες ερμηνειών, που σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με blockbuster και ταινίες γεμάτες με οπτικά εφέ. Μια επιλογή που πολλοί θεωρούν πως αποτελεί μια αλλαγή πολιτικής της Lucasfilm, που φαίνεται πλέον να αναζητά έμπειρους, "συνεργάσιμους" και χαμηλών τόνων σκηνοθέτες, καθώς η συνεργασία με τους νεαρούς και ταλαντούχους Gareth Edwards, Phil Lord και Chris Miller συνοδεύτηκε απο μεγάλη εντάση στα παρασκήνια.

Αν και η επιλογή του Daldry έχει ήδη προκαλέσει αρκετά σχόλια, αυτό που φαίνεται να απασχολεί περισσότερο τους θαυμαστές του Star Wars είναι το αν θα επιστρέψει στο ρόλο ο Ewan McGregor, ή το αν η Lucasfilm επιλέξει να ακολουθήσει την λογική της ατιτλοφόρητης ταινίας του "Han Solo", επιλέγοντας ένα πολύ νεότερο ηθοποιό που θα υποδυθεί τον ήρωα στα εφηβικά και 20+ χρόνια του.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως η Disney φιλοδοξεί να αξιοποιήσει όλους τους χαρακτήρες απο το franchise, με τον Yoda και τον Boba Fett να φέρονται ως οι επόμενοι χαρακτήρες που θα αποκτήσουν το δικό τους φίλμ...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.