Η Lionsgate Ετοιμάζει Το "The Monolith"

0

Σύμφωνα με το THR, το στούντιο της Lionsgate ετοιμάζει το "The Monolith", της κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης σειράς comic της DC, που δημιούργησαν οι Justin Gray και Jimmy Palmiotti.

Το comic που θυμίζει πολύ την εβραϊκή παραδοσιακή ιστορία του Golem, εστιάζει σε ένα μεγαλόσωμο ανθρωπόμορφο όν, που χειραγωγείται απο τον άνθρωπο-χειριστή του για να σκοτώνει και να καταστρέφει. Το Monolith βρίσκεται πλέον υπο τις διαταγές της Alice Cohen, μιας πρώην χρήστριας ναρκωτικών, της οποία η γιαγιά ήταν μια απο τους υπεύθυνους για την δημιουργία του, πίσω στο 1930.
Η επιστροφή του πλάσματος θα συνοδευτεί απο το χάος και τον θάνατο, με την νέα του ιδιοκτήτρια να το χρησιμοποιεί περισσότερο σαν προστάτη και λιγότερο σαν μια φονική μηχανή του κακού.

Η Lionsgate Ετοιμάζει Το "The Monolith"

Το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Barnett Brettler ("20 Mississippi"), ενώ στην θέση του σκηνοθέτη θα βρεθεί ο Dave Wilson, ο οποίος ύστερα απο μια σειρά animated ταινιών και φίλμ μικρού μήκους, θα κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο στις live-action ταινίες.

Το πρώτο τεύχος του comic κυκλοφόρησε το 2004, ενώ η κυκλοφορία του σταμάτησε μόλις ένα χρόνο αργότερα, καθώς οι χαμηλές πωλήσεις των δώδεκα πρώτων τευχών δεν ικανοποίησαν την DC Comics, ένα γεγονός που δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά γύρω απο την πρόθεση της Lionsgate να μεταφέρει το κατά τα άλλα αξιόλογο και σκοτεινό comic στον κινηματογράφο...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.