Η Lionsgate Ετοιμάζει Το "Black Samurai"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Lionsgate ετοιμάζει το "Black Samurai", ένα ιστορικό δράμα που είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία του πρώτου μαύρου Σάμουραϊ.

"Το Black Samurai είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία του Yasuke, ενός Αφρικανού στρατιώτη-σκλάβου, ο οποίος ύστερα απο την πτώση του βασιλείου Abysinnian Bengal στην Αιθιοπία, θα πουληθεί και θα βρεθεί στην Ιταλία υπό την φροντίδα του Ιταλού ιεραπόστολου Alessandro Valignano. Υστερα όμως απο μια αναταραχή στη Ρώμη, ο Alessandro θα κληθεί να ταξιδέψει στην Ιαπωνία, παίρνοντας μαζί του τον Yasuke. Εκεί ο Yasuke θα γνωρίσει τον άρχοντα Oda Nobunaga, ο οποίος θα τον πάρει υπό την προστασία του."

Το σενάριο του φίλμ έχει αναλάβει ο Gregory Widen, ο δημιουργός της ιστορίας του "Highlander", που μεταφέρθηκε το 1986 στον κινηματογράφο, με πρωταγωνιστές τους Christopher Lambert και Sean Connery.

Με υπόβαθρο την πάντα γοητευτική Ιαπωνία του 16ου αιώνα και με βάση μια αληθινή και πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, το "Black Samurai" θα μπορούσε να εξελιχθεί σε πολύ αξιόλογο περιπετειώδες δράμα, αν καταφέρει να προσελκύσει έναν ικανό σκηνοθέτη.

Την παραγωγή του φίλμ που αποτελεί μια συμπαραγωγή των Solipsist Films και De Luca Productions, θα συντονίσουν οι Mike De Luca και Stephen L’Heureux.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.