Η Lionsgate απέκτησε τα διακαιώματα του “The Wonder Of All Things”, της δεύτερης νουβέλας του Jason Mott.
“Κατά την διάρκεια μιας επίδειξης, ένας πιλότος χάνει το έλεγχο του αεροπλάνου του και πέφτει πάνω στις εξέδρες των θεατών, με αποτέλεσμα δυο 13χρονα παιδιά – ο Wash και η Ava – να παγιδευτούν κάτω απο τα συντρίμια. Οι διασώστες τους ανακαλύπτουν, όμως ο Wash είναι σοβαρά τραυματισμένος καθώς ένα μεταλλικό αντικείμενο έχει σφηνωθεί στη κοιλιά του. Στην προσπάθεια της να τον βοηθήσει, η Ava αφαιρεί το μεταλλικό αντικείμενο, όμως αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την ακατάσχετη αιμορραγία του Wash.
Η Ava τρομοκρατείται και βάζει τα χέρια της στην πληγή του, κλαίγοντας. Οταν τραβά τα χέρια της, η πληγή έχει εξαφανιστεί χωρία να έχει αφήσει ούτε σημάδι. Οι διασώστες καταγράφουν το θαύμα μέσα απο τα κινητά τους τηλέφωνα. Τα βίντεο ανεβαίνουν στο YouTube, και η Ava γίνεται το επίκεντρο των Μ.Μ.Ε, των επιστημόνων και των θρησκευτικών ηγετών.”
Την παραγωγή της μεταφοράς στη μεγάλη οθόνη θα αναλάβουν οι David Heyman, John Fischer και Jeffrey Clifford.
Το “The Wonder Of All Things” αποτελεί τη δεύτερη νουβέλα του συγγραφέα Jason Mott, καθώς το 2013 κυκλοφόρησε το “The Returned”, που αποτέλεσε την βάση για την μέτρια τηλεοπτική σειρά “Resurrection”.