Η Lionsgate Απέκτησε Το "The Second Life Of Nick Mason"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Lionsgate απέκτησε τα δικαιώματα του "The Second Life Of Nick Mason", της πρώτης νουβέλας απο την νέα σειρά βιβλίων του Steve Hamilton, που θα κυκλοφορήσει τον Μαϊο.

"Ο Nick Mason είναι ένας εγκληματίας καριέρας ο οποίος αποφυλακίζεται έχοντας εκτίσει μόλις το ένα πέμπτο της 25ετους ποινής κάθειρξης, που αρχικά του είχε επιβληθεί. Αμέσως μετακομίζει σε ένα μικρό διαμέρισμα στις ακτές της Λίμνης Michigan, στο Chicago, με μια όμορφη συγκάτοικο και οδηγώντας ένα καινούργιο αμάξι. Οι συνθήκες της πρόωρης αποφυλάκισης του πολύ σύντομα γίνονται γνωστές: Σύναψε μια συμφωνία με τον Darius Cole, τον διαβόητο αρχηγό του εγκλήματος στο Chicago που ζούσε στην ίδια πτέρυγα με τον Mason και που χρησιμοποίησε την δύναμη του για να τον αποφυλακίσει.
Πλέον ο Mason είναι υποχρεωμένος να απαντά στις τηλεφωνικές κλήσεις του Cole και να εκτελεί τις εντολές του, όποιες και αν είναι αυτές. Ο Mason δέχθηκε αυτήν την όχι και τόσο δελεαστική συμφωνία, με σκοπό την επανένωση του με την αποξενωμένη κόρη του. Κυνηγημένος απο τον αστυνομικό που τον συνέλαβε την πρώτη φορά, ο Mason θα πρέπει να βρεί έναν τρόπο να σπάσει τα αόρατα πλέον δεσμά του και να ζήσει μια φυσιολογικη ζωή."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Richard Wenk ("The Equalizer 1-2", "The Magnificent Seven"), ενώ χρέη παραγωγών θα εκτελέσουν οι Nina Jacobson, Shane Salerno και Brad Simpson.

Αν και η νουβέλα του Steve Hamilton δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, οι πρώτες κριτικές είναι ιδιαίτερα κολακευτικές, πόσο μάλλον όταν προέρχονται απο τα χείλη των Stephen King, Michael Connelly και Lee Child.

Με δεδομένη την ποιότητα της ιστορίας, αν η κινηματογραφική μεταφορά στελεχωθεί με έναν αξιόλογο σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή, τότε το "The Second Life Of Nick Mason" μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ ενδιαφέρον αστυνομικό θρίλερ...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.