Η Legendary Ετοιμάζει Το "Skull Island"

0

Κατά την διάρκεια της παρουσιάσης του panel της Legendary Pictures εχθές στο Comic-Con, το στούντιο παρουσίασε ένα teaser έκπληξη για ένα project που κάνεις μέχρι εχθές δεν ήξερε τίποτα. Το αινιγματικό βίντεο παρουσίαζε μια ταραγμένη θάλασσα και ένα βροχερό νησί, σε ένα σκοτεινό και μυστηριώδες μέρος του πλανήτη. Λίγο πρίν το βίντεο τελειώσει, η έκπληξη ολοκληρώθηκε με την εμφάνιση του διάσημου γορίλλα King Kong να χτυπά το στήθος του, λίγο πρίν ο τίτλος "Skull Island" εμφανιστεί.

Λίγο αργότερα και μέσα απο μια επίσημη ανακοίνωση η Legendary αποκάλυψε ότι το "Skull Island" αποτελεί ένα νέο project που θα εξευρευνήσει την απαρχή του μύθου του King Kong και το διαβόητο νησί που κατοικούσε. Συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το "Skull Island" δεν θα έχει καμία σχέση με την ταινία "King Kong" του Peter Jackson, που κυκλοφόρησε το 2005.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Legendary:

"Οι προηγούμενες ταινίες παρουσίασαν το νησί, όμως καμιά δεν έμεινε να εξερευνήσει αυτό το μυστήριο και επικίνδυνο μέρος. Με το "Skull Island" έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε τους θεατές πιο βαθιά μέσα σε αυτό το πλούσιο κόσμο, με το στύλ και το εύρος των παραγωγών της Legendary."

Ετσι ύστερα απο την άκρως επιτυχημένη αναβίωση του Godzilla με την ταινία του Gareth Edwards (ήδη ετοιμάζεται το δεύτερο μέρος), η Legendary θα επιχειρήσει την αναβίωση και του King Kong, του εξίσου δημοφιλούς τέρατος.

Το "Skull Island" αναμένεται να κυκλοφορήσει στίς αίθουσες, στίς 4 Νοεμβρίου του 2016.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.