Η Legendary Απέκτησε Το "Bad Blood"

0

Υστερα απο έναν πολύ έντονο ανταγωνισμό με τα στούντιο των Paramount, Fox, Warner Bros, STX, The Weinstein Company και του Amazon, η Legendary Pictures απέκτησε τα δικαιώματα του "Bad Blood", της κινηματογραφικής μεταφοράς του ομώνυμου βιβλίου του John Carreyrou, που αναμένεται να εκδοθεί μέσα στο 2016.

Το "Bad Blood" είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία της Elizabeth Holmes, που το 2003 ίδρυσε την διαγνωστική εταιρεία αίματος Theranos. Με τον ισχυρισμό ότι έχει ανακαλύψει έναν πρωτοποριακό τρόπο εξέτασης του αίματος που απαιτεί μόλις μια σταγόνα δείγματος, η Theranos αξιολογήθηκε σαν μια απο τις ανερχόμενες εταιρείες και απέκτησε αξία $9 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Σύντομα όμως ο θησαυρός αποδείχθηκε άνθρακας, καθώς η εταιρεία κατηγορήθηκε για ανακριβείς ελέγχους αίματος που δεν επιβεβαίωσαν τους ισχυρισμούς της για αυτήν την νέα επαναστατική τεχνολογία, που αποδείχθηκε πολύ καλή για να είναι αληθινή.

Η Legendary Απέκτησε Το "Bad Blood"

Την σκηνοθεσία του φίλμ έχει αναλάβει ο Adam McKay ("The Big Short"), ο οποίος θα γράψει και το σενάριο, ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Elizabeth Holmes, θα βρέθει η Jennifer Lawrence ("The Hunger Games", "X-MEN").

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, η Legendary πλήρωσε για το σενάριο $3.5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ θα διαθέσει για την υλοποίηση του φίλμ περίπου $50 εκατομμύρια.

Η ταινία που φαντάζει σαν ένα οσκαρικό άρμα για τον Adam McKay και την Jennifer Lawrence, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στα τέλη του 2019...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.