Και Το "Dead Rising" Στο Σινεμά

0

Πρόκειται για την μεταφορά στην μεγάλη οθόνη του "Dead Rising", του video game της Capcom και του παραγωγού Keiji Inafune. Το video game κυκλοφόρησε το 2006, αποκλειστικά για την κονσόλα του Xbox 360, ενώ το 2010 και το 2013 ακολούθησαν δυο συνέχειες.

"Η ιστορία εστιάζει στον Frank West, έναν φωτοδημοσιογράφο που παγιδεύεται σε ένα εμπορικό κέντρο της πόλης Willamette του Colorado, μιας πόλης που έχει κατακλυστεί απο zombies. Ο Frank πρέπει να προστατέψει τον ευατό του απο τις επιθέσεις των zombie, να βοηθήσει τους επιζώντες και να μείνει ζωντανός την ώρα που προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω απο το το συμβάν."

Το σενάριο της μεταφοράς θα αναλάβει ο Tim Carter ("Sleeping Dogs" - Video Game), που θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Lorenzo di Bonaventura ("Transformers", "G.I. Joe") και Tomas Harlan ("Mortal Kombat: Legacy").

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι οι περισσότερες ακριβές κινηματογραφικές ταινίες του μέλλοντος θα βασίζονται είτε σε comics είτε σε video games, μια εξέλιξη που πολλοί είχαν προβλέψει...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.