Και ο Josh Trank Στα Spin-Off Του "Star Wars"

0

Οπως είναι ήδη γνωστό η Lucasfilm και η Disney, εκτός απο τη νέα τριλογία του Star Wars, σχεδιάζουν και μια σειρά ανεξάρτητων ταινιών (Spin-Off) που θα προσφέρουν νέες ιστορίες πέρα απο το βασικό πυρήνα του Έπους. Πρίν απο δέκα περίπου ημέρες είχαμε αναφέρει ότι μια απο αυτές τις ταινίες θα σκηνοθετηθεί απο τον Gareth Edwards ("Godzilla").

Σήμερα η Lucasfilm ανακοίνωσε ότι ο Josh Trank, θα είναι ο δεύτερος σκηνοθέτης που προστίθεται σε αυτή τη σειρά ταινιών. Ο Josh Trank έγινε ιδιαίτερα γνωστός με την πρωτοποριακή sci-fi ταινία "Chronicle", που κυκλοφόρησε το 2012, ενώ αυτή τη στιγμή ετοιμάζει το reboot του "The Fantastic Four" που θα κυκλοφορήσει το επόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την Kathleen Kennedy, πρόεδρο της Lucasfilm:

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και καλωσορίζουμε τον Josh στην οικογένεια. Είναι ένα απίστευτο ταλέντο, ενώ διαθέτει μεγάλη φαντασία και την αίσθηση της καινοτομίας. Ολα αυτά τον κάνουν ιδανικό σκηνοθέτη για το Star Wars και για αυτή την καινούργια σειρά ταινιών που επεκτείνεται πέρα απο τους βασικούς χαρακτήρες και τις ιστορίες των Επεισοδίων I ως και IX."

Ενώ σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Josh Trank:

"Η μαγεία του σύμπαντος του Star Wars καθόρισε ολόκληρη την παιδική μου ηλικία. Η ευκαιρία να βοηθήσω να επεκταθεί αυτό το σύμπαν για τις μελλοντικές γενιές, είναι το πιο απίθανο όνειρο μου που γίνεται πραγματικότητα."

Αν και αρχικά είχαμε "στραβώσει" με αυτές τις αποκαλούμενες spin-off ταινίες του Star Wars, η πρόσληψη των Gareth Edwards και Josh Trank αλλάζουν το σκηνικό καθώς και οι δυο είναι απο τους πιο ανερχόμενους και ταλαντούχους σκηνοθέτες του Hollywood...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.