Οι Υποψήφιες Για Το "Alita: Battle Angel"

0

Υστερα απο μια πολύχρονη και προβληματική προετοιμασία, η κινηματογραφική μεταφορά του "Alita: Battle Angel", του Γιαπωνέζικου manga του Yukito Kishiro, φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά. Μετά την παράδοση της σκηνοθετικής σκυτάλης απο τα χέρια του James Cameron σε αυτά του Robert Rodriguez ("Sin City"), το project προχωρά κανονικά καθώς ήδη έχει ξεκινήσει την αναζήτηση της νεαρής ηθοποιού που θα ενσαρκώσει τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα της Alita.

"Η ιστορία εξελίσσεται σε ένα μεταποκαλυπτικό μέλλον και εστιάζει στην Alita, ένα cyborg που έχει χάσει όλες τις αναμνήσεις του και που ανακαλύπτεται σε μια χωματερή απο έναν επιστήμονα της κυβερνητικής, που την ανακατασκευάζει και την φροντίζει. Σύντομα η Alita ανακαλύπτει μια κρυμμένη ανάμνηση, το Panzer Kunst, μια θρυλική πολεμική τέχνη των cyborg, που θα την μετατρέψει σε Hunter Warrior ή bounty hunter. Η ιστορία καταγράφει τις προσπάθειες της Alita να ανακαλύψει ξανά το παρελθόν της και τους χαρακτήρες που θα επηρρεάσει μέσα απο το ταξίδι της."

Σύμφωνα με το THR, οι τρείς επικρατέστερες υποψήφιες είναι οι Maika Monroe, η Rosa Salazar και η Zendaya.

Οι υποψήφιες για το "Alita: Battle Angel"

Maika Monroe, Rosa Salazar και Zendaya.

Η Maika Monroe έγινε ευρύτερα γνωστή απο την συμμετοχή της στο "It Follows", ενώ σε δυο περίπου μήνες θα την δούμε και στο "Independence Day: Resurgence". Η Rosa Salazar ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο της τηλεόρασης, ενώ η κινηματογραφική της παρουσία ξεκίνησε ουσιαστικά απο τις Young Adult ταινίες "Insurgent" και "Maze Runner: The Scorch Trials". Η τρίτη υποψήφια, Zendaya, ξεκίνησε την καριέρα της απο τις σειρές του Disney Channel, ενώ η πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση θα γίνει στην ταινία "Spider-Man: Homecoming", που θα κυκλοφορήσει το 2017.

Κρίνοντας απο τις υποψηφίες, το μόνο σίγουρο είναι ότι για μια ακόμη φορά θα συζητηθεί το φαινόμενο του whitewashing, δηλαδή την πρακτική του Hollywood να μην επιλέγει ασιάτες ηθοποιούς για την ενσάρκωση των ασιατικών χαρακτήρων, με πιο πρόσφατα παραδείγματα αυτά της Scarlett Johansson στο ρόλο της Kusanagi στο "Ghost in the Shell" και της Tilda Swinton στο ρόλο του The Ancient One, στην ταινία "Doctor Strange"...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.