Η Sony Απέκτησε Το "Ice Pack: An Insurance Salesman and a Doctor Walk Into a Bar, and End Up at the North Pole"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Sony Pictures απέκτησε τα δικαιώματα του "Ice Pack: An Insurance Salesman and a Doctor Walk Into a Bar, and End Up at the North Pole", του άρθρου που έγραψε ο δημοσιογράφος Guy Lawson για το The New York Times Magazine.

"Η ιστορία ξεκινά το 1966 και εστιάζει σε μια παρέα φίλων απο την Minnesota, οι οποίοι κατά την διάρκεια μιας βραδιάς ξεσαλώματος, αποφάσισαν να ταξιδέψουν στο Βόρειο Πόλο αποκλειστικά με snowmobiles και χωρίς την χρήση πλοίων ή αεροπλάνων.

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο ασφαλιστής Ralph Plaisted, ενώ τα υπόλοιπα μέλη αποτέλεσαν ο γιατρός και φίλος του, Art Aufderhiede, ο μηχανικός Walter Pederson, ο δάσκαλος γεωγραφίας Jerry Pitzel και ο Γαλλο-Καναδός Jean Luc Bombardier. Με χορηγούς μια εταιρεία παραγωγής Ουίσκυ, μια εταιρεία ρολογιών και την εταιρεία παραγωγής αποξηραμένης τροφής που χρησιμοποιήθηκε και στο διαστημικό πρόγραμμα Apollo, οι τέσσερις άνδρες ανέβηκαν στα snowmobiles και ξεκίνησαν την παράτολμη αποστολή τους τον Μάρτιο του 1968.

Ολα τα μέλη της αποστολής λίγο πρίν απο την αναχώρηση τους απο την  Minnesota.

Ολα τα μέλη της αποστολής λίγο πρίν απο την αναχώρηση τους απο την Minnesota.

Καθοδηγούμενοι απο έναν εξάντα και ανεφοδιαζόμενοι με καύσιμα απο ένα μικρό αεροπλάνο, τα μέλη της αποστολής πέρασαν 43 ημέρες ταξιδεύοντας πάνω στην παγωμένη επιφάνεια πρίν φτάσουν στην τελευταία τους κατασκήνωση, στις 19 Απριλίου. Τις επόμενες δυο ημέρες, ο πιλότος Jerry Pitzl παρακολουθούσε και κατέγραφε την πορεία τους, για να επιβεβαιώσει την τοποθεσία τους. Το πρωινό της 20ης Απριλίου, η ομάδα διέσχισε 4 μίλια παγωμένου νερού και κάλεσε μέσω ασυρμάτου ένα C-135 της Αμερικανικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Στι 10:30 το πρωί, το αεροσκάφος πέταξε απο πάνω τους και επιβεβαιώσε ότι βρίσκονταν στον Βόρειο Πόλο."

Το ταξίδι της ομάδας του Ralph Plaisted θεωρείται ως η πρώτη αδιαμφισβήτη κατάκτηση επί ξηράς του Βόρειου Πόλου, κάτι που επιβεβαιώθηκε και απο τις ένορκες καταθέσεις των πιλότων ανεφοδιασμού Welland Phipps και Ken Lee, που κατέθεσαν ότι η αποστολή δεν διένυσε κανένα μέρος του ταξιδιού μέσω αέρα.

Την υλοποίηση του φίλμ θα εκτελέσουν οι Sony Pictures και Temple Hill, με παραγωγούς τους Wyck Godfrey, Marty Bowen και τον ηθοποιό Will Ferrell ("Step Brothers", "Anchorman"), ο οποίος θα αναλάβει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ralph Plaisted.

Με υπόβαθρο μια αληθινή και πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, το φίλμ αναμένεται αρκετά ψυχαγωγικό καθώς η αποστολή των τεσσάρων απροσδόκητων εξερευνητών συνάντησε πολύ μεγάλα εμπόδια κατά την διάρκεια του επικού και άκρως επικίνδυνου ταξιδιού, ενώ η παρουσία του Will Ferrell αναμένεται να προσδώσει και μια πιο χιουμοριστική νότα...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.