Η Warner Bros. Θέλει Το Reboot Του "Lethal Weapon"

0

Ζούμε σε μια κινηματογραφική εποχή όπου τα studios φροντίζουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις επιτυχίες του παρελθόντος, βομβαρδίζοντας το κοινό με remakes και συνέχειες. Εξαίρεση στον κανόνα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει και το "Lethal Weapon", το πολύ επιτυχημένο franchise που δημιούργησε ο Richard Donner ("The Omen", "Superman I-II", "Scrooged"), με πρωταγωνιστές τους Mel Gibson και Danny Glover.

Η πρώτη ταινία της σειράς κυκλοφόρησε το 1987, η δεύτερη το 1989, η τρίτη το 1992, ενώ η τέταρτη και τελευταία ταινία κυκλοφόρησε το 1998. Με τέλεια χημεία μεταξύ των Gibson και Glover, η σειρά των ταινιών "Lethal Weapon" χαρακτηρίστηκε απο τις έντονες σκηνές δράσης και το έξυπνο χιούμορ, ενώ η επιτυχία της σειράς επιβραβεύτηκε με εισπράξεις που έφτασαν το 1 δις δολάρια.

Lethal-Weapon-2

Σκεπτόμενη αυτό το δις δολαρίων, η Warner Bros. επιθυμεί να "ξαναζωντανέψει" το franchise αντικαθιστώντας τους βετεράνους detectives Martin Riggs & Roger Murtaugh, με νέους detectives που θα συνεχίσουν τη σειρά. Αυτό που είναι άγνωστο πρός το παρόν είναι το άν οι νέες ταινίες θα συνεχίσουν απο εκεί που σταμάτησε η τέταρτη, ή αν το franchise θα ξεκινήσει απο την αρχή.

Σύμφωνα πάντως με το TheTrackingBoard, ο ένας απο τους δυο πρωταγωνιστικούς ρόλους έχει ήδη προταθεί στον Chris Hemsworth ("Thor", "Rush"), ο οποίος πιθανότατα θα υποδυθεί τον γιό του Mel Gibson. Οσον αφορά τον σκηνοθέτη, ο εκλεκτός της Warner Bros. φαίνεται να είναι ο Justin Lin ("Fast & Furious" franchise), εξαιτίας της εμπειρίας του στις σκηνές καταδίωξης.

Με καλή επιλογή συντελεστών και τις πιθανές cameo εμφανίσεις των Gibson και Glover που θα παραδόσουν την σκυτάλη, το νέο "Lethal Weapon" μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ενδιαφέρον, αλλά σίγουρα όχι καλύτερο απο το αυθεντικό...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.