Η Warner Bros. Θέλει To Prequel Του "The Shining"

0

Αν και ο Stephen King πρίν απο λίγο καιρό κυκλοφόρησε το "Doctor Sleep", το sequel του "The Shining", η Warner Bros. για λόγους που κανείς δεν έχει καταλάβει, ασχολείται με το prequel της διάσημης ταινίας του Stanley Kubrick.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η Warner Bros. ετοιμάζει το "The Overlook Hotel", μια ταινία που χρονικά θα εξελίσσεται πρίν απο τα γεγονότα του "The Shining".

Το σενάριο της ταινίας που έχει αναλάβει ο Glen Mazzara ("The Walking Dead", "The Shield"), θα εστιάζει στο πλούσιο και βίαιο παρελθόν του ξενοδοχείου "Overlook" στο Κολοράντο, εκεί όπου ο Jack Torrance (Jack Nicholson) και η οικογένεια του βίωσαν ένα πραγματικό εφιάλτη.

Οσον αφορά τη σκηνοθεσία του prequel, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επαφές με τον Alfonso Cuaron ("Children of Men", "Gravity"), κάτι που δεν νομίζουμε ότι θα έχει ευτυχή κατάληξη, καθώς ο Cuaron μετά την επιτυχία του "Gravity", είναι περιζήτητος και με την άνεση της επιλογής.

Πρίν απο ένα περίπου χρόνο, ο Stephen King έδωσε μια συνέντευξη στο EW και όταν ρωτήθηκε για τα σχέδια της Warner, δήλωσε:

"Στον πρόλογο του "The Shining", υπήρχαν αρκετά τρομακτικά πράγματα που θα μπορούσαν να ειπωθούν σε μια ταινία. Ομως δεν νομίζω ότι η Warner έχει το διακαίωμα να τα χρησιμοποιήσει σε κάποια ταινία, αλλά και στην περίπτωση που έχει τα δικαιώματα, δεν θα με ενδιέφερε να δώ αυτή τη ταινία. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα προσπαθήσω να μπλοκάρω την ταινία, απλά θα προτιμούσα να μην συνέβαινε ποτέ.."

Η αλήθεια είναι ότι ο Stephen King δεν συμπάθησε ποτέ την ταινία του Kubrick και προφανώς δεν θέλει να έχει καμία σχέση και με το prequel που η Warner Bros. θέλει να υλοποιήσει.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.