Η Warner Bros. Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του "Fables"?

0

Αν και η αρχική σκέψη ήταν το "Fables" να μεταφερθεί στην τηλεόραση, οι ανεπιτυχείς προσπάθειες οδήγησαν το τηλεοπτικό εγχείρημα σε ναυάγιο. Ενα γεγονός που σύμφωνα με το Empire, έχει αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον της Warner Bros. για μια κινηματoγραφική μεταφορά του δημοφιλούς comic.

Η σειρά comic "Fables" δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 2002 απο την Vertigo, την θυγατρική της DC Comics, και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε ένα απο τα πιο αξιοσέβαστα εν ενεργεία comics. Όλες οι ιστορίες του comic έχουν γραφτεί απο τον Bill Willingham, ενώ την εικονογράφηση έχουν επιμεληθεί οι Mark Buckingham, Lan Medina, Steve Leialoha και Craig Hamilton.

"Η ιστορία ακολουθεί μια ομάδα φανταστικών χαρακτήρων, δανεισμένων απο την μυθολογία και διάφορα άλλα γνωστά παραμύθια, οι οποίοι οδηγήθηκαν έξω απο τα βιβλία τους απο ένα πανίσχυρο και μυστηριώδη εχθρό, γνωστό με το όνομα The Adversary.
Βρισκόμενοι πλέον στη Νέα Υόρκη των αρχικών της χρόνων, οι χαρακτήρες έχουν μεταμφιεστεί σε ανθρώπους σε μια προσπάθεια να αναμειχθούν στο "χωνευτήρι" της πόλης, αν και προτιμούν να παραμένουν σε μια μαγικά προστατευόμενη κοινότητα, γνωστή και ως Fabletown.
Οι επαφές με τους ανθρώπους πρέπει να είναι όσο πιο περιορισμένες γίνεται, και αυτοί που δεν μπορούν να προσαρμοστούν είτε γιατί δεν θέλουν, είτε γιατί δεν μπορούν, ζούν σε μια απομονωμένη φάρμα στο βόρειο τμήμα της πόλης, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα την δημιουργία εντάσεων ανάμεσα στις δυο κοινότητες."

Fables comic

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Empire, στην θέση του σκηνοθέτη αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο Δανός Nikolaj Arcel ("A Royal Affair"), το σενάριο έχει αναλάβει η Jane Goldman ("Kick-Ass", "X-Men: First Class"), ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο David Heyman ("Harry Poter").

Αν και το πολύπλοκο και περίεργο comic είναι εξαιρετικό, η μεταφορά του στον κινηματογράφο φαντάζει σαν ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα, καθώς διαθέτει πλήθος ιστοριών, χαρακτήρων και γενικότερα ένα αφηγηματικό στύλ που θα μπορούσε να αποδοθεί καλύτερα με την μορφή τηλεοπτικών επεισοδίων...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.