Η Warner Bros. Απέκτησε Το "World Breaker"

0

Η Warner Bros. απέκτησε το "World Breaker", το μεσαιωνικό project του William Eubank, ο οποίος ύστερα απο το πολύ αξιόλογο sci-fi "The Signal", βλέπει τις μετοχές του στο Hollywood να ανεβαίνουν με πολύ γοργούς ρυθμούς.

"Η ιστορία εστιάζει σε ένα μυθικό Σκωτσέζο πολέμαρχο και τους γιούς του, που προσπαθούν να υπερασπιστούν το κάστρο τους, κατά την διάρκεια μιας μαζικής πολιορκίας απο τον αδίστακτο διοικητή ενός εχθρικού στρατού."

Στη σκηνοθεσία θα βρεθεί φυσικά ο Eubank, ο οποίος έχει γράψει και το σενάριο μαζί με τον Philip Gawthorne, ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Brian Kavanaugh-Jones ("Insidious"), Ben Pugh ("Monsters: Dark Continent") και Rory Aitken ("Welcome to the Punch").

William Eubank

William Eubank

Εκτός όμως απο το "World Breaker", ο ανερχόμενος Eubank σχεδιάζει και το "TauTona", μια περιπέτεια που εστιάζει σε μια αποστολή διάσωσης σε ορυχείο της Νότιας Αφρικής, κατά την διάρκεια της οποίας θα ανακαλυφθεί μια αρχαία χαμένη πόλη. Ενα project που επιβλέπει ο γνωστός παραγωγός Lorenzo Di Bonaventura ("Transformers", "G.I. Joe") και που πιθανότατα θα αποκτηθεί και αυτό απο την Warner Bros..

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.