Η Warner Bros. Απέκτησε Το "The Infinite Horizon"

0

Η Warner Bros. απέκτησε τα δικαιώματα του "The Infinite Horizon", της εικονογραφημένης νουβέλας των Gerry Duggan και Phil Noto. Σύμφωνα με το Variety η συμφωνία περιλαμβάνει μια κινηματογραφική ταινία και μια μίνι τηλεοπτική σειρά. Εμπνευσμένη απο την "Οδύσσεια" του Ομήρου, η σειρά comics κυκλοφόρησε το 2007 και ολοκληρώθηκε το 2012 ύστερα απο έξι τεύχη.

"Η ιστορία ακολουθεί τον Στρατιώτη δίχως Όνομα, ο οποίος προσπαθεί να επιστρέψει στο σπίτι μαζί με μια ομάδα εγκαταλελειμένων στρατιωτών, ύστερα απο ένα μακροχρόνιο πόλεμο. Κατά την διάρκεια του δεκαετούς ταξιδιού, η ομάδα θα πρέπει να επιβιώσει απο ναυάγια, έναν εχθρό με εμφάνιση κύκλωπα και το τραγούδι των Σειρήνων που ανήκουν σε μια κοινωνία αρπακτικών."

the-infinite-horizon-warner-bros-1

Το σενάριο της ταινίας θα γράψει ο Ryan Condal ("Hercules"), ενώ την παραγωγή θα αναλάβει ο Greg Berlanti, ("Arrow", "The Flash"), μαζί με τους Sarah Schechter και Lawrence Grey.

Υστερα απο το "The Odyssey" που ετοιμάζει η Lionsgate και το "Odysseus" της Warner, το έπος του Ομήρου αποτελεί την κύρια πηγή έμπνευσης και για το "The Infinite Horizon", με τη διαφορά ότι αυτή η εκδοχή θα έχει comic ύφος, κάτι που μπορεί να επηρρεάσει θετικά ή αρνητικά το τελικό αποτέλεσμα.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.