Η Warner Bros. Απέκτησε Το "Ghost Army"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Warner Bros. απέκτησε τα δικαιώματα του "The Ghost Army Of World War II: How One Top-Secret Unit Deceived The Enemy with Inflatable Tanks, Sound Effects, And Other Audacious Fakery", το βιβλίο των Rick Beyer και Elizabeth Sayles, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο.

"Το καλοκαίρι του 1944, μια ομάδα επιλεγμένων στρατιωτών - αναμεσά τους και μερικές διασημότητες του μέλλοντος όπως οι Bill Blass, Ellsworth Kelly, Arthur Singer, Victor Dowd, Art Kane και Jack Masey - προσγειώθηκαν στη Γαλλία για να εκπληρώσουν μια μυστική αποστολή. Οπλισμένοι με ψεύτικα, φουσκωτά τάνκς, δίσκους βινυλίου γεμάτους ηχητικά εφέ και μερικούς άσσους στο μανίκι τους, η δουλειά τους ήταν να δημιουργήσουν ένα ψεύτικο show στα πεδία των μαχών της Ευρώπης, με αποκλειστικό κοινό τον Γερμανικό Στρατό."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Henry Gayden ("Earth to Echo"), ενώ στη θέση των παραγωγών θα βρεθούν οι Todd Phillips, Andrew Lazar και ο ηθοποιός Bradley Cooper, ο οποίος πιθανότατα θα πρωταγωνιστήσει.

Βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία που αφορούσε μια ομάδα Αμερικανών καλλιτεχνών που κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ανέλαβαν να δημιουργήσουν μια παραπλανητική εικόνα για τον εχθρό, με φουσκωτά τάνκς και στρατιώτες-κούκλες, το "Ghost Army" αναμένεται σαν ένας ευφάνταστος συνδυασμός δράματος και κωμωδίας.

 

Ghost-Army-book

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.