Η Warner Bros. Απέκτησε Το "Dante’s Inferno"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Warner Bros. απέκτησε το σενάριο του "Dante’s Inferno", που έγραψε ο Dwain Worrell.

"Ο Dante, βρίσκεται χαμένος καθώς θρηνεί τον θάνατο της αγαπημένης του Beatrice. Σύντομα ο Dante συναντά τη σκιά του νεκρού ποιητή Virgil, ο οποίος τελικά θα καθοδηγήσει τον Dante μέσα απο τους εννέα κύκλους της Κόλασης (Λίμπο, Επιθυμία, Λαιμαργία, Απληστία, Θυμός, Αποστασία, Βία, Απάτη, Προδοσία) και τελικά το Καθαρτήριο."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει γράψει ο Dwain Worrell ("Walking the Dead", "Operator"), βασισμένος στο θρυλικό ποιήμα "Inferno" του Dante Alighieri.

Το "Inferno" αποτελεί το πρώτο απο την τριλογία ποιημάτων με το όνομα "The Divine Comedy" που χρειάστηκε 12 χρόνια πρίν ολοκληρωθεί το 1320, μόλις ένα χρόνο πριν τον θάνατο του Dante Alighieri.

Την παραγωγή του φιλόδοξου εγχειρήματος που η Warner Bros. ευελπιστεί να μετατρέψει σε franchise, θα υλοποιήσουν απο κοινού η Hollywood Gang του Gianni Nunnari και η Weed Road του Akiva Goldsman.

Αν και το όνoμα του σκηνοθέτη παραμένει άγνωστο, το σίγουρο είναι ότι "Dante’s Inferno" προσφέρεται για μια οπτική πανδαισία που μπορεί να εξελιχθεί σε ένα πολύ ενδιαφέρον κινηματογραφικό franchise...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.