Η Warner Bros. Αναβιώνει To "The Fugitive"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Warner Bros. ετοιμάζει μια νέα κινηματογραφική ταινία βασισμένη στο "The Fugitive", την τηλεοπτική σειρά του 60' που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το 1993, με πρωταγωνιστές τους Harrison Ford & Tommy Lee Jones και σκηνοθέτη τον Andrew Davis.

"Ο γιατρός Richard Kimble κατηγορείται άδικα για τον φόνο της γυναίκας του και τρέπεται σε φυγή, ενώ την ίδια ώρα προσπαθεί να ξεσκεπάσει τους πραγματικούς ενόχους που τον παγίδευσαν."

Η υποψήφια για επτά Oscar ταινία του Andrew Davis κέρδισε κοινό και κριτικούς, χάρις στις εξαιρετικές ερμηνείες του πρωταγωνιστικού διδύμου των Ford και Jones, την εντυπωσιακή κινηματογράφηση και το φρενήρη ρυθμό.

Η Warner Bros. Αναβιώνει To "The Fugitive"

Το 1998 ακολούθησε ένα κατώτερο sequel με τον τίτλο "U.S. Marshals" και πρωταγωνιστές τους Tommy Lee Jones, Wesley Snipes και Robert Downey Jr..

Αν και πρός το παρόν παραμένει άγνωστο το άν θα επιστρέψουν οι πρωταγωνιστές ή το ποιός θα είναι ο χαρακτήρας της νέας ταινίας (συνέχεια ή remake), η Warner έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό αναθέτοντας την συγγραφή του σεναρίου στην Christina Hodson ("Shut In").

Την παραγωγή του νέου φίλμ, θα αναλάβουν και πάλι οι Arnold Kopelson και Anne Kopelson.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.