Η Warner Απέκτησε Τα Δικαιώματα Του "The Forever War"

0

Υστερα απο ένα έντονο συναγωνισμό με την Sony, η Warner Bros απέκτησε τα δικαιώματα του "The Forever War", της sci-fi νουβέλας που έγραψε ο Joe Haldeman.

"Η ιστορία ακολουθεί τον William Mandella, έναν νεαρό φοιτητή φυσικής που κατατάσσεται σαν στρατιώτης στο πόλεμο ενάντια σε ενα εξωγήινο είδος με τόνομα Taurans. Καθώς ανεβαίνει στην ιεραρχία και ταξιδεύει στο διάστημα, ο William δεν γερνά, ενώ οι αγαπημένοι του και ο πλανήτης γερνούν φυσιολογικά. Καθώς οι αιώνες περνούν στη Γή, ο πλανήτης εξελίσσεται σημαντικά και σε μια ομογενοποιημένη φυλή με μια νέα και κοινή γλώσσα. Ομως ο William παραμένει συνδεδεμένος με την αληθινή του αγάπη, μια γυναίκα στρατιώτη η οποία επίσης δεν γερνά χάρις στα διαστημικά ταξίδια."

Το σενάριο της μεταφοράς θα γράψει ο Jon Spaihts ("Prometheus"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Roy Lee ("Rings", "Bates Motel") και τον Richard Edlund.

Το βιβλίο που γράφτηκε το 1974, θεωρείται σαν μια απο τις καλύτερες sci-fi ιστορίες όλων των εποχών, έχοντας κερδίσει παρά πολά βραβεία ενώ ενέπνευσε δυο ακόμη νουβέλες και ένα comic.

Αρχικά την μεταφορά της νουβέλας είχε αναλάβει ο Ridley Scott, ο οποίος ασχολήθηκε μαζί της για περισσότερα απο οκτώ χρόνια ενώ έγραψε και επτά πρόχειρες εκδοχές του σεναρίου. Για άγνωστoυς λόγους όμως το project δεν προχώρησε και τα δικαιώματα επέστρεψαν στον αρχικό κάτοχο Richard Edlund, ο οποίος αποφάσισε να τα ξαναδημοπρατήσει.

Η μεταφορά που πιθανότατα θα εξελιχθεί σε franchise, θα έχει ως πρωταγωνιστή τον Channing Tatum ("Jupiter Ascending"), ο οποίος εμπλέκεται και στην παραγωγή, ενώ το επόμενο βήμα στην υλοποίηση του φιλόδοξου εγχειρήματος θα είναι η αναζήτη ενός κορυφαίου σκηνοθέτη...

the forever war joe haldeman

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.