Η Universal Θέλει Το "Battlestar Galactica" Στο Σινεμά

0

Η σκέψη της ταινίας "Battlestar Galactica" πλανάται εδώ και χρόνια στο Hollywood, όμως το εγχείρημα δεν κατάφερε ποτέ να πάρει σάρκα και οστά. Αυτό όμως φαίνεται να αλλάζει, καθώς το Variety αναφέρει ότι η Universal αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην υλοποίηση του δημοφιλούς project.

Η τηλεοπτική σειρά "Battlestar Galactica" ξεκίνησε το 1978 απο τον δημιουργό Glen A. Larson ("Knight Rider", "Magnum, P.I."), ενώ αργότερα ακολούθησαν νουβέλες, comics και βιντεοπαιχνίδια. Το 2003 το "Galactica" επανήλθε με την μορφή μίνι-σειράς απο τους Ronald D. Moore ("Star Trek Tv Series", "Helix") και David Eick ("Touch"), ενώ λίγο αργότερα εξελίχθηκε σε κανονική σειρά που προβλήθηκε για 4 σαιζόν.

"Σε ένα μακρινό μέρος του γαλαξία μας, ένας ανθρώπινος πολιτισμός που κατάγεται απο τον αρχαίο κόσμο του Kobol, έχει επεκταθεί σε μια ομάδα πλανητών που είναι γνωστοί ως οι 12 Αποικίες. Οι 12 Αποικίες έχουν εμπλακεί σε ένα πολυετή πόλεμο με την ρομποτική φυλή των Cylons, στόχος των οποίων είναι η αφάνιση του ανθρώπινου είδους."

Το σενάριο της ταινίας θα αναλάβει ο Jack Paglen ("Transcendence"), ενώ στη θέση του παραγωγού θα βρεθεί ο δημιουργός της σειράς Glen A. Larson.

Αν και η ιστορία έχει ειπωθεί πολλές φορές στην τηλεόραση, μια κινηματογραφική παραγωγή με έναν ικανό σκηνοθέτη, μεγάλο προϋπολογισμό και πλούσια cgi effects, θα μπορούσε να προσδώσει στο "Galactica" την επική κλίμακα, που τα στενά όρια και το περιορισμένο budget της τηλεόρασης δεν επέτρεψαν ποτέ...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.