Η Universal Ετοιμάζει Το "Cowboy Ninja Viking"

0

Σύμφωνα με το Variety, η Universal Pictures ετοιμάζει το "Cowboy Ninja Viking", την μεταφορά στο σινεμά της εικονογραφημένης νουβέλας που δημιούργησαν οι A.J. Lieberman και Riley Rossmo.

"Η ιστορία ακολουθεί τον Duncan, ένα δολοφόνο με Διασχιστική Διαταραχή της Ταυτότητας (D.I.D), που συνδυάζει τις ικανότητες του cowboy, του ninja και του viking. Οι ικανότητες του Duncan είναι το αποτέλεσμα ενός κυβερνητικού προγράμματος που μεταμορφώνει τους αθενείς με D.I.D σε σούπερ-στρατιώτες γνωστούς και ως Triplets (με τρείς προσωπικότητες). Οταν ο Duncan αποδρά, αποφασίζει να αναζητήσει τον δισεκατομμυριούχο που χρηματοδότησε το πρόγραμμα."

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Universal που αναζητά τον σκηνοθέτη του φίλμ, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους David Leitch και Chad Stahelski, το σκηνοθετικό δίδυμο της ταινίας "John Wick".

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Duncan, θα βρεθεί ο Chris Pratt, ο οποίος ύστερα απο την συμμετοχή στο "Guardians of the Galaxy", έχει εξελιχθεί σε ιδιαίτερα περιζήτητο πρωταγωνιστή, ενώ εχθές κυκλοφόρησε η φήμη ότι είναι υποψήφιος και για το ρόλο του Indiana Jones.

Cowboy-Ninja-Viking-comic

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.