Η Universal Ετοιμάζει Τη Μεταφορά Του "Kojak"

0

Σύμφωνα με το Variety, η Universal έδωσε το "πράσινο φώς", για την μεταφορά της τηλεοπτικής σειράς "Kojak", στην μεγάλη οθόνη.

Η τηλεοπτική σειρά του CBS προβλήθηκε απο το 1973 εως και το 1978 και είχε ώς πρωταγωνιστή τον Telly Savalas, στο ρόλο ενός αδιάφθορου και ακραίου ντετέκτιβ της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

Το σενάριο της μεταφοράς που αρχικά είχαν αναλάβει οι Neal Purvis και Robert Wade ("Skyfall"), θα αναθεωρήσει ο Philip Gawthorne ("EastEnders"), ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Theo Kojak θα βρεθεί ο Vin Diesel ("Fast & Furious"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.

Οι επόμενες κινήσεις των παραγωγών θα εστιάσουν στην επιλογή του σκηνοθέτη που θα αναλάβει την υλοποίηση του project, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για το όνομα του Ang Lee, μια πολύ αξιόπιστη αλλά και κατά κάποιον τρόπο αταίριαστη επιλογή.

Αν και η τηλεοπτική σειρά "Kojak" συνοδεύτηκε απο μεγάλη επιτυχία, με τρείς Χρυσές Σφαίρες και τρία βραβεία Emmy, η μεταφορά της στον κινηματογράφο σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά, φαντάζει σαν ένα στοίχημα που η Universal πολύ δύσκολα θα κερδίσει...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.