Η Universal Απέκτησε τα Δικαιώματα του "Locke & Key"

0

Η Universal απέκτησε τα δικαιώματα του άκρως επιτυχημένου βιβλίου-κόμικ, "Locke & Key". Το κόμικ των Joe Hill και Gabriel Rodriguez κυκλοφόρησε το 2008 και γνώρισε αμέσως την επιτυχία καθώς το πρώτο τεύχος εξαντλήθηκε απο την πρώτη κιόλας ημέρα, χαρίζοντας στους δημιουργούς του εξαιρετικές κριτικές και αρκετά βραβεία.

"Η ιστορία ακολουθεί τρία αδέλφια που μετακομίζουν πίσω στο πατρικό τους σπίτι στη Μασαχουσέτη, ύστερα απο τον θάνατο του πατέρα τους. Εκεί δεν θα αργήσουν να καταλάβουν ότι το σπίτι κρύβει περισσότερα απο αυτά που δείχνει, όταν θα ανακαλύψουν κάποια μαγικά κλειδιά που δίνουν στους κατόχους τους ειδικές δυνάμεις. Η οικογένεια πλέον, θα πρέπει να ενωθεί και να διαφυλάξει ότι τα κλειδιά δεν θα πέσουν στα χέρια του δαίμονα που τα χρειάζεται για να ανοίξει μια πύλη πρός την κόλαση."

Αν και πολλά κινηματογραφικά στούντιο ενδιαφέρθηκαν κατά το παρελθόν να μεταφέρουν το κόμικ στη μεγάλη οθόνη καμιά απο τις προσπάθειες δεν ευδοκίμησε, κυρίως λόγω του υψηλού κόστους παραγωγής.

Στη θέση των παραγωγών της νέας προσπάθειας, βρίσκεται το δίδυμο των Alex Kurtzman & Roberto Orci ("Star Trek", "Fringe") που είχαν προσπαθήσει ανεπιτυχώς το 2011 να μεταφέρουν το κόμικ στην τηλεόραση.

Το  cinemode θα παρακολουθεί τις εξελίξεις στο  φιλόδοξο και ενδιαφέρον εγχείρημα και θα σας ενημερώσει για ότι νεότερο.

 

Locke & Key

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.