Η TriStar Pictures Ετοιμάζει Το Sequel Του "Labyrinth"?

0

Υστερα απο τον θάνατο του David Bowie, πολύ έσπευσαν να "μοιραστούν" λίγη απο τη δόξα και την αίγλη του θρυλικού superstar. Κάτι που παρατηρήσαμε και στην χώρα μας, μέσα απο ένα καταιγισμό δημοσιεύσεων στα social media, όπου ακόμη και αυτοί που τα σαββατοκύριακα βομβαρδίζουν τα σκυλάδικα με τόνους λουλουδιών, μίλησαν για την "επιρροή και την κληρονομιά" του εμβληματικού καλλιτέχνη.

Μέσα σε αυτό το κλίμα της Bowie-mania, έρχεται και η επόμενη είδηση που αφορά το sequel(?) του "Labyrinth", της cult ταινίας του 1986, που σκηνοθέτησε ο Jim Henson ("The Muppet Show") και που αποτέλεσε την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση του Bowie στον κινηματογράφο.

labyrinth-david-bowie

"Η Sarah (Jennifer Connelly), είναι ένα νεαρό κορίτσι που εντελώς εγωιστικά εύχεται να εξαφανιστεί ο ενοχλητικός, μικρός της αδελφός. Σύντομα όμως διαπιστώνει ότι ευχή της θα πραγματοποιηθεί και αν θέλει να την αποτρέψει θα πρέπει εντός 13 ωρών να διασχίσει ένα τεράστιο λαβύρινθο, πρίν ο The Goblin King (David Bowie) πάρει τον αδελφό της για πάντα. Κατά την διάρκεια της ιδιαίτερα δύσκολης προσπάθειας της, θα συναντήσει διάφορα φανταστικά πλάσματα και θα αναγκαστεί να κάνει διάφορα περίεργα πράγματα για να σώσει τον μικρό της αδελφό."

labyrinth-jennifer-connoly

Σύμφωνα με το THR, η TriStar Pictures και η The Jim Henson Company συμφώνησαν να υλοποιήσουν μια νέα εκδοχή του "Labyrinth", χωρίς όμως να αποσαφηνίσουν άν θα πρόκειται για remake, reboot ή sequel.

Το σενάριο της νέας ταινίας έχει αναλάβει να γραψει η Nicole Perlman ("Guardians of the Galaxy"), ενώ πρός το παρόν δεν έχει έχει γίνει γνωστός ο σκηνοθέτης.

Με εντυπωσιακά πρακτικά εφέ, κοστούμια και γενικά υψηλότατο επίπεδο παραγωγής, το "Labyrinth" αποτελεί μια πολύ special ταινία της παιδικής μας ηλικίας, ένα περίεργο, παραμυθένιο φίλμ που καλύτερα θα ήταν να μην ξαναζωντανέψουν....

labyrinth-poster 1986

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.