Η Sony Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του "Ghost of Tsushima"

0

Αν και η Sony υστερεί στις ταινίες comic, καθώς δεν διαθέτει τους comic ώρες των Warner/DC και των Disney/Marvel, υπερτερεί ξεκάθαρα στις μεταφορές των videogames στον κινηματογράφο, καθώς διαθέτει την πολύ πλούσια πηγή του Playstation.

Έτσι και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, η Sony και η PlayStation Productions ετοιμάζουν το "Ghost of Tsushima", την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου και πολύ δημοφιλούς video game που δημιούργησε η Sucker Punch Productions.

Η Sony Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του "Ghost of Tsushima"

"Η ιστορία ακολουθεί τον Jin Sakai, τον τελευταίο εναπομείναντα πολεμιστή samurai της φατρίας του. Καθώς η πόλη Tsushima δέχεται την εισβολή των Μογγόλων, ο Jin Sakai θα ενώσει τις δυνάμεις του με τους κατοίκους της πόλης και θα χρησιμοποίησει κάθε μέσο για να την διατηρήσει ελεύθερη."

Την σκηνοθεσία της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Chad Stahelski, ο σκηνοθέτης και των τεσσάρων φιλμ του franchise "John Wick".

Η Sony Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του "Ghost of Tsushima"

Αν και το action-adventure video game "Ghost of Tsushima" δεν έχει κλείσει ούτε ένα χρόνο από την κυκλοφορία του, έχει ήδη καταφέρει να πουλήσει περισσότερα από $5 εκατομμύρια κόπιες, ενώ έχει αποσπάσει πολλά κολακευτικά σχόλια για τα γραφικά του και το gameplay στις μάχες.

Με ένα τόσο καλό παιχνίδι ως υπόβαθρο και τους πάντα γοητευτικούς (κινηματογραφικά) Samurai στο επίκεντρο της ιστορίας, το "Ghost of Tsushima" φαντάζει σαν μια πρώτη τάξης ευκαιρία για την Sony, για την δημιουργία ενός αξιόλογου κινηματογραφικού franchise...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.