Η Sony Ετοιμάζει Κινηματογραφικό Spin-Off Του "Breaking Bad"

0

Αν και έχουν περάσει 5 χρόνια απο το τέλος της τηλεοπτικής σειράς "Breaking Bad", η αύρα της σειράς εξακολουθεί να πλανάται στον αέρα, καθώς εκτός απο την spin-off σειρά "Better Call Saul", η Sony και το δίκτυο AMC φαίνεται πως διαθέτουν και άλλα σχέδια, εμπνευσμένα απο το σύμπαν της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς.

Έτσι και σύμφωνα με το Deadline, η Sony θα ξεκινήσει μέσα στον Νοέμβριο τα γυρίσματα του "Greenbrier", ενα μυστηριώδες φίλμ, που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αποτελεί κομμάτι απο το σύμπαν του "Breaking Bad", χωρίς όμως να γνωρίζουμε ούτε την πλοκή του, αλλά ούτε και τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες.

Το μόνο σίγουρο, είναι πως το σενάριο και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο δημιουργός της σειράς Vince Gilligan, ενώ το cast θα φιλοξενήσει πρόσωπα τόσο απο "Breaking Bad", όσο και απο το "Better Call Saul".

Αν και το ερώτημα όλων είναι το αν αυτό το φίλμ θα φιλοξενήσει και τον χαρακτήρα του Walter White (Bryan Cranston), αυτή η περίπτωση εξακολουθεί να είναι αβέβαιη, καθώς ο χαρακτήρας σκοτώθηκε στο τέλος της σειράς και η επιστροφή θα μπορούσε να γίνει μόνο αν η ιστορία της ταινίας έχει τον χαρακτήρα του prequel.

Όπως και να έχει, η είδηση εξακολουθεί να παραμένει ενδιαφέρουσα και σίγουρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχουν ξακαθαρίσει όλα τα ερωτήματα πίσω απο το φίλμ, που θα γυριστεί απο τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.