Η Sony Ετοιμάζει Τις Μεταφορές Του "Bloodshot" Και Του "Harbinger"

0

Υστερα απο μια συμφωνία εκατομμυρίων, με την Κινεζική DMG και την ανεξάρτητο εκδοτικό οίκο comic Valiant Entertainment, η Sony Pictures θα μεταφέρει στον κινηματογράφο το "Bloodshot" και το "Harbinger", τα δυο franchise υπερηρώων.

Η συμφωνία περιλαμβάνει πέντε φίλμ, δυο απο το κάθε comic και μια ακόμη ταινία που θα ενώσει και τις δυο ιστορίες σε μια και θα έχει τον τίτλο "Harbinger Wars". Το φιλόδοξο εγχειρήμα θα ξεκινήσει με το "Bloodshot", τον χαρακτήρα που δημιούργησαν το 1992 οι Kevin Van Hook, Don Perlin και Bob Layton.

bloodshot-valiant

"Η ιστορία εστιάζει στον Angelo Mortalli, ένα αδίστακτο δολοφόνο της μαφίας ο οποίος παγιδεύεται απο τους εργοδότες του για ένα φόνο που δεν διέπραξε. Τελικά μπαίνει στο Πρόγραμμα Προστασίας Μαρτύρων, αλλά προδίδεται απο ένα πράκτορα του FBI και τελικά απάγεται και γίνεται το αντικείμενο ενός πειραματικού προγράμματος κατά την διάρκεια του οποίου τοποθετούν στο σώμα του μικροσκοπικούς υπολογιστές που ονμάζονται νανίτες. Αυτές οι συσκευές σβήνουν το μυαλό του και το ξαναχτίζουν, ενώ το σώμα του γίνεται πλέον ένα υπερόπλο με υπεράνθρωπη δύναμη."

Την σκηνοθεσία της πρώτης ταινίας έχουν αναλάβει οι David Leitch και Chad Stahleski ("John Wick"), το σενάριο θα γράψουν οι Jeff Wadlow (Kick Ass 2) και Eric Heisserer (Story Of Your Life), ενώ την παραγωγή θα αναλάβουν οι Matthew Vaughn και Jason Kothari.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το "Harbinger", η κινηματογραφική μεταφορά του comic που δημιούργησαν οι Jim Shooter και David Lapham.

harbinger-valiant

"Η ιστορία εστιάζει στον Peter Stanchek, ένας τηλεπαθητικός "προφήτης" που μπορεί να αλλάξει την πορεία της ανθρωπότητας. Ο Stanche θα στρατολογηθεί απο τον αξιοσέβαστο φιλάνθρωπο και επίσης "προφήτη", Toyo Harada, και θα εισέλθει στο Ίδρυμα Harbinger, εκεί όπου θα ξεκινήσει μια μακρά πορεία πρός ένα πεπρωμένο που ταρακουνήσει τα θεμέλια του κόσμου."

Το σενάριο του "Harbinger", θα γράψει ο Eric Heisserer, με παραγωγούς την ίδια ομάδα πίσω απο το "Bloodshot".

Με τις μεταφορές του "Bloodshot" και του "Harbinger", η Sony Pictures σε συνεργασία με την Valiant, προσπαθεί να διατηρηθεί στο "παιχνίδι" των σούπερ ηρώων, καθώς οι ταινίες του είδους τείνουν να μονοπωλήσουν (σε ανησυχητικό βαθμό) το Hollywood...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.