Η Sony Απέκτησε Το "Robotech"

0

Η Sony απέκτησε τα κινηματογραφικά δικαιώματα του "Robotech", της anime sci-fi σειράς που ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αμερική το 1985, εμπνευσμένη απο τρείς Γιαπωνέζικες τηλεοπτικές σειρές.

Στη σειρά, η Robotechnology αποτελούσε μια αναφορά στις επιστημονικές εξελίξεις που προέκυψαν απο την ανακάλυψη ενός εξωγήινου σκάφους που συνετρίβη σε ένα νησί του Νότιου Ειρηνικού. Μέσα απο την τεχνολογία αυτού του σκάφους, η Γή ανέπτυξε ρομποτικές τεχνολογίες που βοήθησαν στην αντιμετώπιση τριών διαδοχικών εξωγήινων εισβολών.

Το σενάριο της μεταφοράς θα γράψει ο Michael Gordon (“300”), ενώ την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Gianni Nunnari, Mark Canton, Doug Belgrad, Matthew Milam και Michael De Luca, ο οποίος δήλωσε:

"To Robotech είναι μοναδικό καθώς είναι μια μίξη θεάματος και ανθρώπινων χαρακτήρων βγαλμένων απο τη ζωή. Για αυτό ακριβώς είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα εργαστούμε με τους Mark Canton και Gianni Nunnari σε αυτό το project. Με μια προϊστορία που προσφέρει ένα επικό ερωτικό τρίγωνο, έναν ήρωα επαναστάστη και ένα κόσμο στα πρόθυρα της εξάλειψης, το Robotech προσφέρει ένα ευρύ πεδίο και ένα πλούσιο και εντυπωσιακό σύμπαν, όπου οι πιθανότητες της ιστορίας είναι ατελείωτες."

Οσον αφορά τον σκηνοθέτη, το τελευταίο όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό του Andrés Muschietti ("Mama"), μια πληροφορία που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η παραγωγή της ταινίας που φαντάζει σαν μια μίξη απο "Transformers" και "Pacific Rim", αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2015 καθώς η Sony επιθυμεί το project να κινηθεί με γρήγορους ρυθμούς, ενώ φιλοδοξεί στην δημιουργία ενός νέου κινηματογραφικού franchise.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.