Η Sony Απέκτησε Τα Δικαιώματα Του "Passengers"

0

Υστερα απο μια ιδιαίτερα έντονη δημοπρασία, η Sony απέκτησε τα δικαιώματα του "Passengers", του sci-fi σεναρίου που έγραψε ο Jon Spaihts.

"Το Passengers εξελίσσεται σε ένα διαστημόπλοιο που μεταφέρει χιλιάδες ανθρώπους σε ένα μακρινό πλανήτη-αποικία. Οταν ένας απο τους θαλάμους ύπνου δυσλειτουργεί, ένας απο τους επιβάτες ξυπνά 90 χρόνια νωρίτερα απ'ότι θα έπρεπε. Αντιμέτωπος με την προοπτική να γεράσει και να πεθάνει μόνος του, αποφασίζει να ξυπνήσει ένα δεύτερο επιβάτη, ένα γεγονός που θα οδηγήσει στο ξεκίνημα μιας μοναδικής ιστορίας αγάπης."

Ο σεναριογράφος Jon Spaihts ξεκίνησε την καριέρα του το 2011 με τo μετριότατο "The Darkest Hour", ενώ λίγο αργότερα έγραψε το σενάριο του "Prometheus", της sci-fi ταινίας του Ridley Scott. Με εξιδείκευση στο sci-fi είδος, ο Spaihts έχει ήδη συμφωνήσει να γράψει το σενάριο για το reboot του franchise "Mummy", αλλά και το "Doctor Strange" της Marvel.

Την παραγωγή της ταινίας θα αναλάβουν οι Neal Moritz ("I Am Legend"), Ori Marmur ("The Green Hornet"), Michael Maher ("Europa Report") και Stephen Hamel ("John Wick").

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.