Η Sony Απέκτησε Τα Δικαιώματα Του "Descender"

0

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Sony Pictures, το στούντιο απέκτησε τα κινηματογραφικά δικαιώματα του "Descender", της σειράς comic των Jeff Lemire και Dustin Nguyen, που θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου απο την Image Comics.

"Η σειρά comic που χαρακτηρίζεται σαν μια διαστημική οδύσσεια, εστιάζει σε ένα μικρό αγόρι που αναζητά ένα σπιτικό σε ένα σύμπαν που τον μισεί και τον φοβάται. Το απίστευτα ρεαλιστικό αγόρι-ρομπότ, TIM-21, πιθανότατα διαθέτει μέσα στο DNA του, την προέλευση των ρομπότ που κατέστρεψαν ολόκληρους πλανήτες. Κάτι που τον καθιστά το πιο περιζήτητο ρομπότ στο σύμπαν. Σύντομα ολόκληρος ο γαλαξίας αναζητά τον TIM-21 και την ομάδα των αταίριαστων συντρόφων του, καθώς μετακινούνται απο τον ένα εξωτικό πλανήτη στον άλλο, με νέους εχθρούς να εμφανίζονται σε κάθε στροφή τους."

Σύμφωνα με την δήλωση των Jeff Lemire και Dustin Nguyen:

"Η δημοπράτηση του Descender ήταν μια εξαιρετικά ανταγωνιστική κατάσταση και είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατέληξε στη Sony Pictures. Είμαστε σίγουροι ότι η κινηματογραφική μετάφραση της σειράς θα είναι πολύ δίκαιη απέναντι στο comic και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την πίστη τους στις δυνατότητες του franchise."

Την παραγωγή της μεταφοράς θα επιβλέψουν οι Josh Bratman ("Fright Night"), Michael De Luca ("Captain Phillips") και Rachel O’Connor, ενώ οι δημιουργοί του comic Lemire & Nguyen θα έχουν τον ρόλο συμβούλου...

Descender-Cover

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.