Η Screen Gems Απέκτησε τα Δικαιώματα του "The Raid"

0

Η Screen Gems απέκτησε τα δικαιώματα του αμερικανικού remake του "The Raid", της ινδονησιακής ταινίας δράσης που γνώρισε μεγάλη επιτυχία όταν κυκλοφόρησε το 2011. Η επιτυχία της πρώτης ταινίας άνοιξε το δρόμο και για την συνέχεια που έχει τον τίτλο "The Raid 2: Berandal" και που θα κυκλοφορήσει στίς αίθουσες στίς 28 Μαρτίου.

Το σενάριο του remake έχει αναλάβει ο Brad Ingelsby ("Out of the Furnace"), ενώ στη σκηνοθεσία θα βρεθεί ο Patrick Hughes (“The Expendables 3”).

Σύμφωνα με το Deadline, ο σκηνοθέτης της original ταινίας Gareth Evans, θα συμμετάσχει σαν παραγωγός, ενώ μαζί του θα επιστρέψει και η ομάδα των χορογράφων των σκηνών δράσης.

Η αλήθεια είναι ότι τα αμερικανικά στούντιο συνηθίζουν να αγοράζουν τα διακαιώματα των ξενόγλωσσων επιτυχιών, δημιουργώντας remakes πολύ πολύ κατώτερα απο τις original ταινίες, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το πολύ κακό "Oldboy" του Spike Lee.

Αυτό που δεν φαίνεται να καταλαβαίνει το Hollywood, είναι ότι η επιτυχία αυτών των ξενόγλωσσων ταινιών οφείλεται στο γεγονός ότι δεν γυρίστηκαν στο Hollywood.....

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.