Οι P. Lord & C. Miller Σκηνοθέτες Στην Ταινία Han Solo

0

Η Lucasfilm ανακοίνωσε ότι οι Phil Lord και Chris Miller, θα σκηνοθετήσουν την spinoff ταινία του "Star Wars" που θα εστιάζει στο παρελθόν του Han Solo, του χαρακτήρα που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Harrison Ford, στην αρχική τριλογία του franchise.

"Η ταινία εστιάζει στο πως ο νεαρός Han Solo εξελίχθηκε στον λαθρέμπορο, κλέφτη και απατεώνα που ο Luke Skywalker και ο Obi-Wan Kenobi συνάντησαν στην καντίνα του Mos Eisley."

Το σκηνοθετικό δίδυμο των Phil Lord και Chris Miller έγινε γνωστό ύστερα απο την μεγάλη επιτυχία της animated ταινίας "Cloudy with a Chance of Meatballs", ενώ αργότερα ακολούθησαν οι δυο ταινίες του "Jump Street" και το επίσης animated "The Lego Movie".

Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει ο Lawrence Kasdan ("The Empire Strikes Back", "Star Wars: The Force Awakens"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με την πρόεδρο της Lucasfilm, Kathleen Kennedy.

Σύμφωνα με τους σκηνοθέτες Phil Lord και Chris Miller:

"Αυτό είναι το πρώτο φίλμ στην καριέρα μας, που φαντάζει ενδιαφέρον απο την αρχή. Υποσχόμαστε να πάρουμε ρίσκα, να δώσουμε στο κοινό μια νέα εμπειρία και υποσχόμαστε να τιμήσουμε αυτούς τους χαρακτήρες με τους οποίους μεγαλώσαμε. Αυτό είναι ένα όνειρο που γίνετε πραγματικότητα για εμάς, ένα απο αυτά τα όνειρα που μπορείς να δημιουργήσεις ένα φίλμ με μερικούς απο τους καλύτερους χαρακτήρες όλων των εποχών, σε ένα κινηματογραφικό franchise που λατρεύουμε απο την παιδική μας ηλικία."

Αν και οι Phil Lord και Chris Miller είναι πολύ αξιόλογοι δημιουργοί στο κωμικό είδος, η επιλογή τους για μια τόσο υψηλού προφίλ sci-fi ταινία σίγουρα προβληματίζει.

Η ταινία που ακόμη δεν έχει επίσημο τίτλο θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Μαϊου του 2018.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.