Η Νουβέλα "Way Down Dark" Μεταφέρεται Στο Σινεμά

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Studio 8 απέκτησε τα δικαιώματα του "Way Down Dark", της sci-fi νουβέλας του James Smythe. Η νουβέλα του Smythe κυκλοφόρησε πρίν απο μερικές ημέρες και αποτελεί το πρώτο μέρος μιας σειράς που πιθανότατα θα εξελιχθεί σε τριλογία με τον τίτλο "The Australia Trilogy".

"Η ιστορία εστιάζει σε μια ομάδα ανθρώπων που βρίσκονται στο διαστημόπλοιο Australia, ένα μεγάλο σκάφος που αναζητά έναν νέο κατοικίσιμο πλανήτη. Ενα σκάφος-λαβύρινθος, γεμάτος συμμορίες, βία και αγώνα για επιβίωση. Μέσα στο σκάφος βρίσκεται και η 17χρονη Chan, μια ανεξάρτητη και αυτάρκης κοπέλα που προσπαθεί να μην τραβά την προσοχή μέσα σε αυτήν την βίαιη και ανεξέλεγκτη κατάσταση. Ολα αυτά μέχρι την ημέρα που κάνει μια απίστευτη ανακάλυψη - το τρόπο επιστροφής του διαστημοπλοίου στη Γή. Ομως για να το καταφέρει αυτό, αναπόφευκτα θα τραβήξει τα βλέματα των φανατικών και των δολοφόνων που ελέγχουν τη ζωή μέσα στο σκάφος, κάτι που θα θέσει σε κίνδυνο τόσο την ίδια, όσο και αυτών που αγαπά.""

Την παραγωγή της κινηματογραφικής μεταφοράς θα επιβλέψει ο Chris Goldberg, ενώ το δεύτερο μέρος της σειράς βιβλίων θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2016.

Το "Way Down Dark" δεν αποτελεί το μοναδικό βιβλίο του James Smythe που θα αξιοποιηθεί κινηματογραφικά ή τηλεοπτικά, καθώς ήδη έχουν αγοραστεί τα δικαιώματα τόσο του "The Explorer", όσο και του "No Harm Shall Come To A Good Man".

way-down-dark-book

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.