Η Noomi Rapace Στο Ρόλο Της Maria Callas

0

Η Content Media ανακοίνωσε ότι η Noomi Rapace θα υποδυθεί την Maria Callas σε μια νέα βιογραφική ταινία, που η εταιρεία θα παρουσιάσει στους διανομείς στο Φεστιβάλ των Καννών.

"Το βιογραφικό φίλμ εστιάζει στην παθιασμένη σχέση ανάμεσα στην Callas και τον Αριστοτέλη Ωνάση, μια σχέση που διήρκησε σχεδόν δυο δεκαετίες. Το πορτραίτο μιας απο τις πιο σημαντικές και αναγνωρίσιμες θρύλους της όπερας που συνήθιζε να καταπλήσει με την δραματική της ερμηνεία."

Η Σουηδέζα Rapace, έγινε γνωστή μέσα απο την τριλογία ταινιών "The Girl with the Dragon Tattoo", η επιτυχία της οποίας την βοήθησε να περάσει και στο Hollywood μέσα απο την συμμετοχή της στις ταινίες "Sherlock Holmes: A Game of Shadows" και "Prometheus".

Την σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει η Niki Caro ("McFarland, USA"), η οποία θα γράψει και το σενάριο, βασισμένη στην βιογραφία "Too Proud, Too Fragile" που έγραψε ο Alfonso Signorini. Την παραγωγή του φίλμ θα αναλάβουν οι Guido De Angelis, René Bastian, Linda Moran και Victoria Bousis.

Σύμφωνα με τον Guido De Angelis, πρόεδρο του Ομίλου De Angelis:

"Αυτή η ταινία εστιάζει σε μια εκπληκτική γυναίκα, της οποίας η μεγαλύτερη επιθυμία ηταν να ζήσει μια συνηθισμένη ζωή με τον άνδρα της επιλογής της. Η Callas ήταν μια ντίβα, μια θεά, που απλά ήθελε να είναι μια απλή γυναίκα και τελικά ανακάλυψε ότι δεν μπορούσε.
Η Niki Caro σχεδόν άμεσα δημιούργησε ένα σενάριο με μια επική, βαθιά συναισθηματική και δραματική ιστορία. Επίσης είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που η Noomi Rapace μπήκε στην ομάδα, αποτελεί για εμάς μια ονειρική επιλογή για τον ρόλο της Callas. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα καταφέρει να αποδώσει το ακατάβλητο πνεύμα ενός τόσο σημαντικού, διεθνούς ειδώλου."

Η ταινία της Niki Caro δεν έχει καμία σχέση με την ταινία που ετοίμαζε το HBO με πρωταγωνίστρια την Meryl Streep και που δυστυχώς ματαιώθηκε λόγω του θανάτου του σκηνοθέτη Mike Nichols.

callas-promo-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.