Η MGM Θα Μεταφέρει Το "The Outer Limits" Στο Σινεμά

0

Το πολυετές ενδιαφέρον της MGM για την μεταφορά της τηλεοπτικής σειράς "The Outer Limits" στο σινεμά, φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά.

Η σειρά που συχνά συγκρίνεται με το "The Twilight Zone", προβλήθηκε για πρώτη φορά στο ABC το διάστημα 1963-1965, ενώ επέστρεψε στην τηλεόραση ξανά την περίοδο 1995-2002. Τα αυτοτελή επεισόδια του "The Outer Limits" είχαν σχεδόν πάντα μια sci-fi πλοκή, που στο τέλος περιλάμβανε μια μεγάλη ανατροπή.

Σύμφωνα με το THR, το σενάριο της μεταφοράς θα αναλάβει ο σκηνοθέτης Scott Derrickson ("The Exorcism of Emily Rose", "The Day the Earth Stood Still", "Deliver Us from Evil") μαζί με τον C. Robert Cargill ("Sinister").

Το σενάριο θα βασιστεί στο επεισόδιο του 1964, "Demon with the Glass Hand" που έγραψε ο Harlan Ellison και σκηνοθέτησε ο Byron Haskin.

Demon with the Glass Hand

"Μέρες πρίν, ο Trent ξύπνησε χωρίς καμία ανάμνηση απο το παρελθόν του. Εκτοτε, υποχθόνιοι άνδρες των καταδιώκουν συνεχώς. Ο Trent καταφέρνει πάντα να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά τους, με τη συμβουλή του χεριού του! Κατασκευασμένο απο γυαλί και με την ικανότητα της ομιλίας, το χέρι του Trent φαίνεται να διαθέτει τις απαντήσεις στα ερωτήματα του. Αυτό που δεν μπορεί να του πεί όμως, είναι το ποιός είναι και γιατί οι εχθροί του τον κυνηγούν, εκτός και αν ο Trent καταφέρει να βρεί όλα τα δάχτυλα του χεριού. Το πρόβλημα όμως είναι ότι αυτά βρίσκονται στην κατοχή των εχθρών του!"

Ετσι, ύστερα απο το "The Twilight Zone" και το "Tales From the Darkside", μια ακόμη ανθολογία μυστηρίου παίρνει το δρόμο της αναβίωσης...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.