Η Marion Cotillard Στο "Assassin’s Creed"

0

Η μεταφορά του videogame "Assassin’s Creed" στην μεγάλη οθόνη γίνεται όλο και πιο υποσχόμενη, καθώς εκτός απο τον Michael Fassbender ("300", "X-Men: First Class", "Shame"), ο οποίος θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα του ήρωα Altaïr, η New Regency κατάφερε να εξασφαλίσει και την συμμετοχή της Marion Cotillard.

Η εξαιρετική Γαλλιδα ηθοποιός που είναι υποψήφια για το Oscar Α' Γυναικείου ρόλου στην ταινία "Two Days, One Night", θα επιστρέψει στα blockbusters ύστερα απο την συμμετοχή της στις ταινίες "The Dark Knight Rises" και "Inception".

Στην σκηνοθεσία της μεταφοράς βρίσκεται ο Justin Kurzel, ο οποίος αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει την παραγωγή της ταινίας "Macbeth", στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης ο Michael Fassbender και η Marion Cotillard.

assassin's-creed

Το σενάριο της ταινίας έχουν αναλάβει οι Adam Cooper, Bill Collage ("Exodus: Gods and Kings") και Michael Lesslie ("Macbeth"), βασισμένοι φυσικά στο videogame της Ubisoft.

Το videogame "Assassin's Creed" κυκλοφόρησε το 2007 και συνολικά μετρά 12 εκδόσεις και πωλήσεις που ξεπερνούν τις 38 εκατ. κόπιες, με το story του να επικεντρώνεται σε ένα άνδρα που ταξιδεύει πίσω στο χρόνο με σκοπό να δρά στη σκιά διάφορων μεγάλων γεγονότων.

Αν και οι μεταφορές των videogames στην μεγάλη οθόνη δεν έχουν ποτέ καλή κατάληξη, το "Assassin’s Creed" φαντάζει διαφορετικό καθώς διαθέτει δυο πολύ αξιόλογους πρωταγωνιστές που ανεβάζουν τις μετοχές του project.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2015, ενώ η κυκλοφορία της είναι προγραμματισμένη για τις 21 Δεκεμβρίου του 2016.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.