Η Lupita Nyong’o & Η Gwendoline Christie Στο "Star Wars VII"

0

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Lucasfilm, η Lupita Nyong’o και η Gwendoline Christie, είναι τα νέα πρόσωπα που προστίθενται στο cast του "Star Wars: Episode VII".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Lucasfilm:

Lupita Nyong’o είναι το νέο μέλος του cast του "Star Wars: Episode VII". Την φετινή χρονιά η εξαιρετική της απόδοση στο "12 Years a Slave" της απέφερε το Oscar στην κατηγορία "Best Supporting Actress".

Η Gwendoline Christie, που αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στη δημοφιλή σειρά "Game of Thrones", στο ρόλο της Brienne του Tarth, θα συμμετάσχει επίσης στο νέο "Star Wars", καθώς και στο "The Hunger Games: Mockingjay" – Part 2."

Ενώ σύμφωνα με την Kathleen Kennedy, πρόεδρο της Lucasfilm:

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με την συμμετοχή της Lupita και της Gwendoline, στο Episode VII. Είναι συναρπαστικό να βλέπεις να σχηματίζεται ένα τόσο ταλαντούχο cast."

Ετσι μετά απο την σημερινή ανακοίνωση της Lucasfilm, το cast απαρτίζεται πλέον απο τους Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Peter Mayhew, Kenny Baker, Anthony Daniels, John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Lupita Nyong’o και Gwendoline Christie.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο J.J. Abrams, που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Lawrence Kasdan, στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Kathleen Kennedy και Bryan Burk, ενώ τη μουσική υπογράφει φυσικά ο John Williams.

Τα γυρίσματα του "Episode VII" έχουν ήδη ξεκινήσει στο Abu Dhabi, ενώ η κυκλοφορία της ταινίας είναι προγραμματισμένη για τις 18 Δεκεμβρίου του 2015.

Φωτογραφίες απο τα γυρίσματα [TMZ]:

Περισσότερες εικόνες στο site του ΤΜΖ

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.