Η Lionsgate Θα Μεταφέρει Το "Z-Men"

0

Αν και κανείς θα πίστευε ότι η τηλεοπτική και κινηματογραφική επιδημία των zombies θα άρχιζε να παρουσιάζει σημάδια κόπωσης, αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ακριβώς το αντίθετο, καθώς οι νέες zombie παραγωγές συνεχίζουν να αυξάνονται.

Ετσι, η Lionsgate ανακοίνωσε εχθές ότι σε συνεργασία με την εκδοτική εταιρεία Double Take (θυγατρική της Take-Two Interactive Software), θα μεταφέρει το comic "Z-Men" στον κινηματογράφο.

"Βρισκόμαστε στο 1966 και ο Λευκός Οίκος βρίσκεται σε αναστάτωση, λόγο μιαςέξαρσης μαζικών φόνων στην Δυτική Pennsylvania, με αναφορές που κάνουν λόγο για νεκρούς που επιστρέφουν. Ο Πρόεδρος Lyndon B. Johnson αναθέτει στη Μυστική Υπηρεσία την αποστολή πρακτόρων στο πεδίο για έρευνες. Οι πράκτορες Stuart και Clancy έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην χώρα και να διαπιστώσουν αν η αποκάλυψη των zombies έχει όντως ξεκινήσει."

Z-Men comics

Το σενάριο της μεταφοράς θα γράψει ο νεοφερμένος Jeff McComsey, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ιστορία θα αποτελέσει κομμάτι του σύμπαντος που διαμορφώνει η Double Take γύρω απο το "Night of the Living Dead".

Σύμφωνα με τους Rob Friedman και Patrick Wachsberger της Lionsgate:

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε την συνεργασία μας με τους φίλους μας στην Take-Two και τον comic βραχίονα της, την Double Take, με σκοπό την μεταφορά του 'Z-Men' στην μεγάλη οθόνη.
Συνεχίζουμε να διαφοροποιούμε το portfolio μας με κινηματογραφικές μεταφορές απο νουβέλες, videogames και ανυπομονούμε να μεταφράσουμε την εικονογραφημένη νουβέλα της 2T, σε ένα συναρπαστικό φίλμ τόσο για τους φιλους του σινεμά, όσο και και για τους φίλους των comics."

Το "Z-Men" θα αποτελέσει την δεύτερη συνεργασία ανάμεσα στην Lionsgate και την Double Take, ύστερα απο την μεταφορά του videogame "Borderlands" της Take-Two Interactive Software, που ήδη ετοιμάζεται.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.