Η Lionsgate Ετοιμάζει Το Prequel Του "The Hunger Games"

0

Αν και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ξαναπάμε στο σινεμά, τα κινηματογραφικά στούντιο συνεχίζουν τον προγραμματισμό τους. Έτσι το στούντιο της Lionsgate ανακοίνωσε πως ετοιμάζει το "The Ballad of Songbirds and Snakes", ένα φιλμ που αποτελεί την prequel ιστορία από το franchise του "The Hunger Games" και που είναι βασισμένο στη νέα νουβέλα της Suzanne Collins.

Η ιστορία εξελίσσεται πολλά χρόνια πριν από το franchise των τεσσάρων φιλμ με την Jennifer Lawrence και ακολουθεί τον νεαρό Coriolanus Snow (τον χαρακτήρα που υποδύθηκε ο Donald Sutherland), τον άνδρα που θα εξελιχθεί στον σκοτεινό διοικητή της Panem. Το φιλμ αφηγείται την ιστορία του Snow, ο οποίος επιλέγεται σαν σύμβουλος κατά την διάρκεια μιας εκδήλωσης του Hunger Games και ξαφνικά βρίσκεται επικεφαλής ενός νεαρού κοριτσιού από την εξαθλιωμένη Περιφέρεια 12.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, την σκηνοθεσία του νέου φιλμ έχει αναλάβει ο Francis Lawrence, ο σκηνοθέτης των τριών τελευταίων φιλμ του franchise, "The Hunger Games: Catching Fire", και "The Hunger Games: Mockingjay - Part 1-2", ενώ το σενάριο θα γράψει ο Michael Arndt ("The Hunger Games: Catching Fire", "Star Wars: Episode VII - The Force Awakens").

Σύμφωνα με τον Joe Drake, τον επικεφαλής της Lionsgate:

"Το νέο βιβλίο της Suzanne Collins άξιζε κάθε αναμονή. Προσφέρει όλα αυτά που θα επιθυμούσαν οι θαυμαστές και πέρα από το The Hunger Games, προσφέρει νέα θέματα και πολλούς νέους χαρακτήρες. Το 'The Ballad of Songbirds and Snakes' είναι δημιουργικά συναρπαστικό και πηγαίνει τον κόσμο που γνωρίζουμε σε πολυσύνθετες νέες διαστάσεις, που ανοίγουν απίθανες κινηματογραφικές πιθανότητες. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα ενώσουμε ξανά αυτή την δημιουργική ομάδα με αυτό το μοναδικό franchise και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα."

Ενώ σύμφωνα με την συγγραφέα των βιβλίων Suzanne Collins:

"H Lionsgate ήταν πάντοτε το κινηματογραφικό σπίτι του 'The Hunger Games' και είμαι πολύ χαρούμενη που θα επιστρέψω σε αυτούς με αυτό το νέο βιβλίο. Από την αρχή, χρησιμοποίησαν το υλικό των βιβλίων με μεγάλο σεβασμό, τιμώντας τα θεματικά και ρητορικά στοιχεία της ιστορίας, συγκεντρώνοντας μια εξαιρετική ομάδα τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες.
Είναι μεγάλη ευχαρίστηση που θα συναντήσω ξανά τους Nina, Francis και Michael, που θα μεταφέρουν την νουβέλα στην μεγάλη οθόνη."

Το "The Ballad of Songbirds and Snakes" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο 2022...

 

Η Lionsgate Ετοιμάζει Το Prequel Του "The Hunger Games"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.