Η Lionsgate Ετοιμάζει Το "Malko"

0

Τα τελευταία χρόνια οι μεγάλες αλυσίδες κινηματογράφων στηρίζονται σχεδόν αποκλειστικά στα κινηματογραφικά franchise, με τα περισσότερα απο αυτά να είναι βασισμένα σε ιστορίες comic και bestselling νουβέλες. Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και το φίλμ "Malko" που ετοιμάζει το στούντιο της Lionsgate, ενα φίλμ που είναι βασισμένο στη σειρά βιβλίων "S.A.S." που έγραψε ο Gerard de Villiers.

"Η ιστορία ακολουθεί τον Malko Linge, έναν Αυστριακό ευγενή και freelance πράκτορα της CIA, που πέρασε τα νεανικά του χρόνια σε ενα ειδικό στρατόπεδο των Ναζί για αιχμάλωτους κατασκόπους, εκεί όπου έμαθε τις πολύπλοκες και σκοτεινές τέχνες της κατασκοπείας απο τους καλύτερους. Ενήλικος πλέον και ζώντας στην παρηκμασμένη οικογενειακή έπαυλη που προσπαθεί να ξαναχτίσει, ο Malko είναι πλέον ενας επι πληρωμή κατάσκοπος.
Ο Malco είναι ο απόλυτος πράκτορας χωρίς αφεντικό, ενας πολεμιστής gentleman χωρίς πατρίδα, που εργάζεται βάση του δικού του ηθικού κώδικα και ζεί με τον μοναδικό τρόπο που θα μπορούσε κάποιος που έχει δεί το πρόσωπο του θανάτου: με το ένστικτο και τον πόθο για τα πάντα στη ζωή, ακόμη και αυτά που μπορεί να τον σκοτώσουν."

Το σενάριο της ταινίας θα γράψει ο Eric Warren Singer ("American Hustle"), βασιμένος στο βιλίο της σειράς "Checkpoint Charlie", του Gerard de Villiers, ενώ πρός το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του σκηνοθέτη.

Όσον αφορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτός έχει καταλήξει στον Michael Fassbender ("Prometheus", "X-Men: First Class", "Steve Jobs"), ο οποίος μιλάει άπταιστα την γερμανική γλώσσα, ενα απαραίτητο προσόν για την ενσάρκωση ενός χαρακτήρα απο την Αυστρία. Ο Fassbender θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Lars Sylvest, Greg Shapiro, Thorsten Schumacher, Jason Clark και Conor McCaughan.

Σύμφωνα με τον Joe Drake, τον Πρόεδρο της Lionsgate:

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τους Greg Shapiro και Michael Fassbender, αλλά και τον Lars Sylvest της Black Magic και τον Thorsten Schumacher, στην υλοποίηση του 'Malco'. Πρόκειται για ενα χαρακτήρα που διαθέτει μια εντυπωσιακή βιβλιοθήκη που αποτελείται απο 200 κατασκοπευτικές ιστορίες και πιστευούμε πως διαθέτουμε μια κορυφαία δημιουργική ομάδα για να προχωρήσουμε το project."

Με πωλήσεις που έχουν ξεπεράσει τα 120 εκατομμύρια, τα αξιόλογα βιβλία της σειράς "S.A.S.", που τα τελευταία χρόνια (κάποια απο αυτά) έχουν εκδοθεί και σαν βίαια comics, διαθέτουν την δυναμική και το υλικό (200 ιστορίες!) για την δημιουργία ενός αξιόλογου κινηματογραφικού franchise. Μια δυναμική, που σε συνδυασμό με την παρουσία του Michael Fassbender στον πρωταγωνιστικό ρόλο του "Malko", αφήνει ελπίδες για κάτι πολύ ενδιαφέρον...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.