Η Lionsgate Απέκτησε Τα Δικαιώματα Του "Magic Tree House"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Lionsgate απέκτησε τα δικαιώματα του "Magic Tree House", της σειράς παιδικών βιβλίων της Mary Pope Osborne, που αποτελείται απο 54 τόμους. Ο πρώτος τόμος της σειράς εκδόθηκε το 1992, ενώ ο 54ος εκδόθηκε μόλις πρίν απο μερικές ημέρες. Το 2011 η σειρά βιβλίων της Osborne, αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης για την ομώνυμη γιαπωνέζικη animated ταινία του Hiroshi Nishikiori.

"Η ιστορία των βιβλίων ακολουθεί τις περιπέτειες ενός αδελφού και μιας αδελφής, του Jack και της Annie, οι οποίοι ανακαλύπτουν ένα μυστηριώδες δεντρόσπιτο και μέσα σε αυτό μια συλλογή βιβλίων που θα τους μεταφέρει μέσα στην ιστορία."

Magic Tree House books

Το σενάριο της πρώτης ταινίας που θα βασιστεί κυρίως στο 29ο βιβλίο της σειράς ("Christmas In Camelot"), έχουν αναλάβει οι Will Osborne και Jenny Laird.

Με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 130 εκατομμύρια αντίτυπα και με 54 τόμους μεταφρασμένους σε 35 γλώσσες, η σειρά βιβλίων της Mary Pope Osborne διαθέτει τόσο το υλικό, όσο και το κοινό για μια επιτυχημένη κινηματογραφική μεταφορά.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.