Η Legendary Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του Comic "Black Hammer"

0

Αν και συνήθως οι μεταφορές comic στον κινηματογράφο αφορούν ιδιοκτήσιες της DC Comics και της Marvel Comics, τα τελευταία χρόνια έχουν μπεί στο παιχνίδι και άλλοι οίκοι comics, που διαθέτουν πιο ανεξάρτητες και πολλές φορές πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες. Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και το "Black Hammer" που δημιούργησαν ο συγγραφέας Jeff Lemire ("Sweet Tooth", "Essex County") και ο καλλιτέχνης Dean Ormston για την Dark Horse Comics, ενα αξιόλογο έργο που το στούντιο της Legendary φιλοδοξεί να μεταφέρει στο σινεμά, αλλά και στην τηλεόραση.

"Η ιστορία ακολουθεί μια ομάδα ηρώων, που έσωσαν την Spiral City απο τον Αντί-Θέο [Anti-God]. Κατά την διάρκεια αυτής της προσπάθειας όμως, η ομάδα αποκλείστηκε στο Rockwood, μια πόλη όπου ο χρόνος δεν υπάρχει και που μοιάζει να βρίσκεται στη ζώνη του Λυκόφωτος."

Το comic των Lemire και Ormston εκδόθηκε το 2015, ενώ το 2017 το σύμπαν της ιστορίας επεκτάθηκε με δυο spin-off ιστορίες, το "Sherlock Frankenstein" και το "Doctor Star".

Η Legendary Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του Comic "Black Hammer"

Η μεταφορά του comic που έχει αποσπάσει 2 βραβεία Eisner, θα γίνει υπό την επίβλεψη των δημιουργών Jeff Lemire και Dean Ormston, οι οποίοι θα εκτελέσουν χρέη παραγωγών.

Η Legendary, που στο παρελθόν έχει μεταφέρει με μεγάλη επιτυχία το comic "300" του Frank Miller και με λιγότερη το "Watchmen" των Alan Moore και Dave Gibbons, φιλοδοξεί στην δημιουργία ενός νέου κινηματογραφικού franchise, αλλά και στη δημιουργία μιας τηλεοπτικής σειράς που θα είναι εμπνευσμένη απο το ίδιο σύμπαν...

 

Η Legendary Ετοιμάζει Την Μεταφορά Του Comic "Black Hammer"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.