Η Legendary Ετοιμάζει Το “Trick 'r Treat 2” & Το “Krampus”

0

Η Legendary ετοιμάζει το sequel του "Trick 'r Treat", της πολύ ενδιαφέρουσας ανθολογίας τρόμου που κυκλοφόρησε το 2007.

"Τέσσερις αλληλένδετες ιστορίες που εξελίσσονται την βραδιά του Halloween: Ενας διευθυντής λυκείου που έχει μια κρυφή ζωή σαν κατα συρροήν δολοφόνος, μια παρθένα φοιτήτρια νομίζει ότι βρήκε τον ιδανικό άνδρα, μια παρέα εφήβων στήνει μια κακόβουλη φάρσα, μια γυναίκα που απεχθάνεται το έθιμο πρέπει να ανεχθεί την εμμονή του συζύγου της με το Halloween."

Το νέο φίλμ που θα σκηνοθετήσει και πάλι ο σεναριογράφος-σκηνοθέτης Michael Dougherty ("X-Men II", "Superman Returns"), θα περιλαμβάνει τέσσερις νέες ιστορίες τρόμου που θα εξελίσσονται και πάλι την βραδιά του του Halloween.

Πρίν απο την κυκλοφορία της νέας ταινίας, η Legendary Pictures θα κυκλοφορήσει μια εικογραφημένη νουβέλα που θα γράψει ο Marc Andreyko ("Manhunter", "Torso"), με σκοπό την γεφύρωση του κενού ανάμεσα στην πρώτη και την δεύτερη ταινία.

Εκτός όμως απο την συνέχεια του "Trick 'r Treat", η Legendary και ο Michael Dougherty ετοιμάζουν και το "Krampus", ένα άλλο φίλμ τρόμου που εστιάζει στο φολκλόρ μύθο του The Krampus, ένα ανθρωπόμορφο πλάσμα που την βραδιά των Χριστουγέννων τιμωρεί τα παιδιά που είχαν άσχημη συμπεριφορά κατά την διάρκεια του χρόνου.

Πρίν απο την κυκλοφορία του "Krampus" θα κυκλοφορήσει επίσης και μια άλλη εικογραφημένη νουβέλα, που θα γράψει ο Brandon Seifert (visual effects στο "The Dark Knight"), ενώ την εικονογράφηση θα επιμεληθούν οι Michael Montenat, Stuart Sayger, Maan House, και Christian DiBari.

Τα comics "Trick 'r Treat" και "Krampus" θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο αντίστοιχα, ενώ η Legendary δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των ταινιών.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.