Η Legendary Απέκτησε Τα Δικαιώματα Του "The Damned"

0

Το στούντιο της Legendary απέκτησε τα δικαιώματα του "The Damned", της μεταφυσικής νουβέλας που έγραψε ο Andrew Pyper, και που θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου.

"Η Ashleigh και ο Danny Orchard είναι δίδυμα αδέλφια, αν και εκ πρώτης όψεως δεν μοιάζουν ιδιαίτερα, καθώς ο Danny είναι απόμακρος και ντροπαλός, ενώ η Ashleigh είναι όμορφη και ολοκληρωμένη. Ομως υπάρχει ένα μυστικό στο σπίτι των Orchard: η Ashleigh είναι ένα τέρας, μια ψυχοπαθής που αισθάνεται μόνο όταν προκαλεί τον πόνο στους άλλους.

Οταν η Ashleigh και ο Danny παγιδεύονται σε μια πυρκαγιά στα 16 γενέθλια τους, πεθαίνουν και οι δυο, όμως μόνο ο Danny επιστρέφει. Εκτοτε η Ashleigh στοιχειώνει τον Danny, στερώντας του κάθε μορφή φυσιολογικής ζωής ή αγάπης.

Οταν ο Danny συναντά τη Willa και τον γιό της Eddie, βλέπει φευγαλέα τη ζωή που θα μπορούσε να έχει χωρίς την Ashleigh. Στην προσπάθεια του να την αποτρέψει απο το να καταστρέψει την νέα του ευτυχία, ο Danny πρέπει να διακινδυνεύσει στον τρομακτικό υπόκοσμο του Detroit, εκεί όπου θα ανακαλύψει το μυστικό πίσω απο εκείνη τη νύχτα που άλλαξε το πεπερωμένο τους για πάντα."

Σκοτεινό και επιβλητικό, το THE DAMNED είναι μια ιστορία του πως ο παράδεισος και η κόλαση δεν αφορούν το θάνατο, αλλά τις αποφάσεις που παίρνουμε στη ζωή μας."

Την παραγωγή της κινηματογραφικής μεταφοράς θα επιβλέψουν οι Alex Hedlund και Tracy Stevens, της Legendary Pictures.

Εκτός όμως απο το "The Damned", μια ακόμη νουβέλα του Andrew Pyper πρόκειται να μεταφερθεί στον κινηματογράφο. Ο λόγος γίνεται για το "The Demonologist", ένα project που έχει αναλάβει η Universal Pictures και που θα καλύψουμε σε προσεχές άρθρο...

the-damned-adrew-pyper-book

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.