Οι Υποψήφιοι Σκηνοθέτες Του “Star Trek 3”

0

Πρίν απο μερικές ημέρες, ο Roberto Orci ανακοίνωσε ότι δεν θα σκηνοθετήσει τελικά το “Star Trek 3”. Οπως ήταν φυσικό αυτή η είδηση έδωσε την αφορμή για πολλές εικασίες και φήμες γύρω απο τον νέο σκηνοθέτη της τρίτης ταινίας απο το reboot του δημοφιλούς franchise.

Αν και η λίστα με τα ονόματα υπήρξε πολύ μεγάλη, τις τελευταίες ημέρες φαίνεται ότι οι υποψήφιοι έχουν περιοριστεί στους τέσσερις και με πιο πιθανό για την "καυτή" καρέκλα τον Rupert Wyatt ("Rise of the Planet of the Apes").

Αν και ο Rupert Wyatt φαντάζει ως ο επικρατέστερος, έχοντας συναντηθεί ήδη με τα στελέχη της Paramount, το Deadline υποστηρίζει ότι υπάρχουν τρείς ακόμη υποψήφιοι με αρκετές πιθανότητες. Ο λόγος γίνεται για τον Morten Tyldum - ο οποίος έχει ανεβάσει τις μετοχές του χάρις στις εξαιρετικές κριτικές που έχει λάβει το "The Imitation Game" - τον Daniel Espinosa ("Safe House"), και τον Justin Lin ο οποίος έχει καταφέρει να συνδυάσει το ονομά του με μεγάλες εισπράξεις, εξαιτίας του "Fast & Furious".

Βλέποντας τα ονόματα των σκηνοθετών, μπορεί κανείς πολύ εύκολα να διακρίνει γιατί ο Wyatt είναι το φαβορί, καθώς κανείς απο τους υπόλοιπους δεν διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία στο sci-fi είδος.

Η αλήθεια βέβαια είναι, ότι η σκηνοθετική καρέκλα του "Star Trek" είναι ηλεκτρική, καθώς το πολύ δημοφιλές franhise διαθέτει πολύ απαιτητικούς θαυμαστές που δύσκολα ικανοποιούνται, κάτι που διαπίστωσε απο πρώτο χέρι ο JJ Abrams, ο οποίος δέχθηκε σφοδρή κριτική για την σκηνοθεσία του στα δυο πρώτα φίλμ.

Αν τελικά ο Rupert Wyatt αποδειχθεί ο εκλεκτός, το “Star Trek 3” μπορεί να εξελιχθεί στην καλύτερη ταινία του franchise, καθώς η εξαιρετική δουλειά του στο "Rise of the Planet of the Apes", αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.